Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte v boha lásky

Od: xaverca odpovědí: 10 změna:
Mnoho lidí kolem nas dnes nevěří v boha, protože spoléhají jenom sami na sebe a myslí si,že není nic nadpozemského co člověka drží pevně nad vodou.Věříte víru v boha?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Troling

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nechápu, jak může někdo NEvěřit ! *alene*

Ale Bible, kterou si hodně lidí za celý svůj život není schopna přečíst, říká jasně:

Mají oči a nevidí, mají uši a neslyší. *zdravi*

Nevěří ani církevní papaláši, jen se tak tváří. Kolik z nich by se muselo smažit v pekle... nebojí se toho, jak to? Dva otčenáše a co jsme si to jsme si? *nevi* Tolik církevních afér, tolik odpustků do jejich bezedných kapes... jak někdo může věřit?

Nechápu, jak může někdo VĚŘIT.

23.04.22 18:27
hodnocení

1x
Nevěřím.

hodnocení

1x
Nevěřím,šak ho nikdo neviděl

Kdyby ho nekdo videl, tak pak uz vira postrada smysl.

Taky neveris, ze mas treba palec na ruce. Proste tam je a je to fakt. Viry netreba.

Hm. Axusi - "Taky neveris, ze mas treba palec na ruce. Proste tam je a je to fakt." - no, nevěřím, že na mé pravé ruce je. Prostě tam není a to je fakt.:( :-D Když jsem ho viděl naposledy, letěl do divné nádoby na chiře.

Hehe. Presne sem si rikal, ze snad se tim prikladem takhle netrefim.

Zase ale usetris za palcaky.

Ja vim, blbej vtip...

...lepsi mi nenapadl.

Co se stalo? Brnknul sis o pilu?

A takys tomu v te chvili urcite neveril, ze? Zkratka bezverec kazdym palcem...teda pardon, coulem.:)

Za rukavice neušetřím, tu pravou musím nechávat upravit.

Pila nee, jednou jsem si brnknul o hoblovku, mínus dvě bříška prstů, ten palec byl incident s autem. Zvedl jsem ho na heveru, podložil cihlou a prknem a spustil. Po opravě přizvedl heverem a strčil tam ruku, abych vyndal to prkno. V ten moment hever selhal...*zed*. Že je ten palec pryč jsem věřil, ale také jsem věřil, že mi ho přišijí. Špatná víra, nepřišili...*frajer*

hodnocení

0x

Věříte víru v boha?

Ano. Verim, ze nekdo ma skutecnou viru v boha.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]