Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosíte ukrajinské vlaječky a odznaky

Od: prusa odpovědí: 19 změna:
Chceme vyjádřit solidaritu Ukrajině a humanitárně jim pomoci zvládnout těžké období války.Též nosíte nějaké odznáčky,stužky,náramky žlutomodré nebo malé vlaječky,aby viděli že v nás nalezli dobré spojence a soucítíme s nimi?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Troling

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nie nenosím,sú to ich národne symboly,nie moje. So súcitom to nemá nič spoločné.

hodnocení

5x

Ne, Banderovce nepodporuji.

nox®
m.independent.ie/... Marný pokus o oživení jednoho z těch vašich banderovců.

hodnocení

5x

Co si to dát na auto, které se nemusí nikdy opravovat?

Nic takového nenosím.

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, přispěl jsem trochu finančně na usmrcovani ruSSkych okupantů a jejich zahnáni zpět do nacistického RuSSka, ale nijak to stuzkou nebo vlaječkou neprezentuji. Zdravím!

hodnocení

4x

Měl bych? A proč?

helenka*
hodnocení

Symbol úcty a je to podpoří,že jsou u nás vítani s oblibou.

Myslíte? Z daní je podporuji víc než bych chtěl! A že bych je s těmi výhodami co mají měl vítat? Vítali by oni Čechy v opačném případě?!

mencl
hodnocení

Nejspíše to autor myslel,jestli podporujete a stojíte za chudými ukrajinci.

hodnocení

4x
Podle mě tady provádíš troling. Každý kdo chce pomáhat ukrajině od ruských vrahů ví, že nejúčinnější pomoc je ostrá munice a také se teď lidé skládají na potratové pilulky pro znásilněné ukrajinky. Chceš poslat číslo účtu?
k2

Podle mne mate problem s chapanim psaneho textu.

hodnocení

3x

Nenosím. Podpořila jsem uprchlíky a ne jednou, přesto nechápu, proč nosit nějakou cizí vlaječku. Jakoukoliv. Byla jsem Čech, jsem Čech a Čechem /snad/ i budu. Proto nechápu, proč bych měla nosit symboly jakéhokoliv jiného státu.

Pokud jste ovšem Ukrajinec, chápu Vás. Ale jinak - solidarita se dá vyjádřit mnoha jinými způsoby, než nošením ukrajinské vlaječky. Pokud budete pomáhat, darujete peníze, oblečení, potraviny, ubytujete u sebe běžence, pomůžete jim sehnat práci, máte můj souhlas. Ale pouhým nošením vlaječky, náramku, odznaku, stužek apod. to nikdo nevytrhne. Doufám, že jste pochopil. Nosit něco na klopě, to k nějaké pomoci opravdu nestačí. Jaga.

hodnocení

2x

Boj Ukrajinců jsem podpořil stejným obnosem, kterým jsem přispěl na obce postižené tornádem. Kdo má z čeho dávat, tak by měl podporovat dobrou věc. Stužku však nenosím, ale pokud bych byl veřejně činný člověk, tak bych nad tím určitě uvažoval.

id
hodnocení

2x
Ano, nosím. Konecně jsem schovala zimní boty a obula botasky. Již je budu nosit denně až do zimy. Jsou modrozluté.

liska5
hodnocení

1x

Na na kole na kapse zadního nosiče mám připnuté dva kolíčky žlutý a modrý.:-D Trochu recese...Mně tu ale lidi znají z charity i z klubu pro setkávání Ukrajinců /Klub zustričej/, protože se dorozumím a mohu je navigovat. Mám v domě dvě Ukrajinky a ty jsem hodně vybavila vším možným. Párkrát je vytáhla po okolí. Za to mne pozvaly na boršč a placky. Včera v domě vytřely chodby, zítra mají Velikonoce. Když volají na Ukrajinu synovi, bráchovi a manželovi, tak v tom mobilu rachotí výbuchy. No fuj!. A to jsem zaslechla v Lidlu: vyžírky jdou, což jsem za rohem obrečela...Ty čtyři paní kupovaly základní potraviny a chovaly se tiše. Holt nezažili jsme ty africké nadržené mlaďochy, co rabují obchody a zapalují auta.

max2
hodnocení

0x
Naposledy jsem podporil Angolu, teda nez tam unesly nasince.
Pak uz nikdo nevybiral.
Jeste na gymplu jsem na neco musel prispet, bo si to soudruzka "zadala". Ale jako student mi na to museli dat rodice.
Jinak osobne prispivam na chude oblasti tak, ze kupuji jejich produkty, ukrajinske jsem ale zadne nevidel, jen tady jeden prodaval ukrajinska vejce, ktere vozil z Polska a nasledne je prodaval jako ceska vejce.
liska5

Už jsem viděla zemi původu Ukrajina: jáhly, pohanku, čočku, naklád. zeleninu..

jendad
hodnocení

0x

Trošku odskočím , je to delší cca 1,5 hod a je tam hodně info

nox®
hodnocení

0x
Solidarita je dobrovolná, ne povinná nebo určená. Za sebe si myslím, že naše země toho udělala pro Ukrajince dostatečně, aby se za sebe nemusela stydět. Narozdíl od některých, co si říkají hrdí Češi.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]