Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to slovo?

Od: zzz* odpovědí: 8 změna:

Čáu.. promiňte, že tu otravuju něčím tak bezvýznamným, ale nepovíte mi to slovíčko - když je něco internetově? V jaké je to formě, nebo tak.. potřebuji poslat nějaký obrázek, který měl být vytisknutý, ale já ho posílám pouze přes net. Chtěla bych se omluvit, že ten obrázek posílám pouze ____ (to slovíčko), ale nestíhám.

Dík za váš čas.. (fakt mám poslední dobou trošku výpadky!..) :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stazulka
hodnocení

0x

Elektronicky.. :D

zzz*
hodnocení

děkuju :D zázrak..

zzz*
hodnocení

Muhehe, možná je to slovíčko virtuální..

ladinpraha*
hodnocení

0x

Přes net se posílají soubory (datové). Obrázek je soubor, archiv je soubor, dokument je soubor. Ale normálně odešlu obrázek a příjemci přijde obrázek.

doplněno 17.04.13 22:16:

Virtuální? To je něco, co neexistuje. Že bych odeslal virtuální obrázek a příjemce si ho nějak domyslel?

dericcaster*
hodnocení

0x

Nejspíše máte na mysli "elektronicky", nebo také po síti, on-line, emailem. Možností je halda.

hodnocení

0x

...elektronické podobě

hodnocení

0x

Jestli to posíláš mailem, napiš, že požadovaný obrázek je v příloze a je to. Žádná extra slovíčka bych nehledal.

mowla*
hodnocení

0x

...pouze v elektronické podobě...

;)

doplněno 17.04.13 22:16:

Sááákra - to se ´nás´ tu sešlo...

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]