Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokázali byste chodit s trans člověkem?

Od: hw1 odpovědí: 7 změna:
Představte si situaci, že jako muž sbalíte pěknou holku/ženu nebo to bude oboustranné a přeskočí jiskra. Všechno bude vypadat pro Vás skvěle a pak Vám ta holka řekne, že se narodila v mužském těle. Co byste v tu chvíli udělali? Byly byste z toho v šoku, že byste radši vzali zpátečku a tu holku radši už neviděli nebo byste se s tím zkusili nějak popasovat a rozvíjeli takový vztah? Pokud byste do ní byly hodně zamilovaní ještě, než Vám řekla svoje tajemství, mohlo by to hrát roli v rozhodování, zda dát takovému vztahu šanci nebo ne? Pokud byste takového člověka odkopli, nebylo by to moc kruté a nebylo by Vám kvůli tomu trapně (výčitky svědomí)?
Pokud by to bylo naopak, žena by našla může, který by vypadal pro ni jako ideální partner, ale pak by jí řekl, že se narodil v ženském těle, jak byste se Vy ženy zachovaly? Mohlo by u Vás žen hrát roli, že jste jemnější, citlivější a tudíž byste to mohly lépe přijmout?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenseptam
hodnocení

7x
Ne. Vzal bych zpátečku. Člověk, který je nevyrovnaný se svou sexualitou, je pro partnerský život nestálý.
feka

Zato člověk, který ani nezná rozdíl mezi genderovou identitou a sexualitou, je zárukou stálosti partnerského života. *bzum*

pb®
hodnocení

2x
S blázny neradno si zahrávat, jakákoliv psychická porucha partnera je ve vztahu jen utrpením. A že si jedinec s chromozomy XY myslí, že je žena, psychická porucha je. Doktoři to v mozku změnit zatím neumí, takže přešijí tělo, to jim jde.

hodnocení

0x

Vím, že můj názor je beznadějně zpátečnický a nepokrokový, ale já to vidím takto :

liska5
hodnocení

0x

Nezažila jsem podobnou situaci. Asi bych couvla. Ale bylo by mi to líto, protože má určitě jiné kvality, kvůli kterým mne zaujal. A taky, že bych ho odepsáním zranila ...Asi je to případ od případu.

joudic*
hodnocení

0x
jak bylo v jednom standupu, pak uz ho musite aspon vyhonit, to je slusnost *vtip*
Mam na kvetoslavy a rec tela radar, i na ty kteri s tim vyrukujou az po desitkach let, maji to v ocich.. navic mam rad ryze divci typy zen, cvrlikajicich a poletujicich okolo jako sykorka, a to proste nafingovat nelze, sice nekteri vypadaji fakt dobre, ale aby to fungovalo, musi se prevlekat do typu zen, ktera u me nema sanci ani hetero, takze vase fikce s jiskrou by se v zivote nestala.

hodnocení

0x

Ne díky. Já mám o své orientaci jasno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]