Nejste přihlášen/a.
Hezkou sobotu.
Můj tatínek zemřel před více než deseti lety, byla jsem v té době malá, chodila jsem na první stupeň ZŠ. Vzpomínky mám na něj krásné, byl to skvělý táta. Vím, že se mi o něm zdávalo dost bezprostředně po jeho smrti, už dlouho se mi o něm ale nezdálo. A dneska se mi zdál sen o tom, že normálně přišel domů, do místa, kde rodiče před jeho smrtí žili, vypadal jako zdravý, jak si ho pamatuju. Vyšla jsem v tom snu ze svého dětského pokoje a ptala se ho, co tu dělá. Pamatuju si, že mi klidně odpověděl "Vrátil jsem se domů." Neměla jsem strach, táta v tom snu působil klidně, normálně. Sen se mi zdál až ráno, po tom snu jsem se probudila v dobu, kdy plus minus normálně vstávám. Co ten sen může znamenat? Nejsem si vědomá toho, že bych si téma toho snu nějak přitáhla, s nikým jsem v poslední době o tátovi ani o smrti nemluvila, ani jsem nečetla/neviděla v poslední době nic, co by se týkalo smrti.
Děkuju, pokud někdo - byť částečně - rozklíčujete význam toho snu. Hezký víkend všem
Velký babiččin snář: str. 156,157.
- mrtvého znovu obživnouti viděti - újma, škoda
- dávno mrtvého zase uviděti - opět najít věci považované za ztracené
- mrtvý z hrobu vstalý - velké zadostiučinění v křivdě
- vítati ho - dlouhověkost při stálém postonávání
- volá-li na tebe - tvá smrt
- za ním jíti - zbavit se zármutku
str. 190-191
- otce mrtvého viděti - velmi zle
-otec a děti pospolu - radost v rodině
Tento ohromný snář otvírám teprve asi potřetí v životě. Nevěřím na to. Je úplně nový, chtěla jsem ho prodat. Ale manželovi se to nelíbí, je to dárek od něj před pár lety k Vánocům. Takže ho mám vlastně na nic. Snad aspoň Vám pomůže. Ale nesmíte všechno brát příliš vážně, na tatínka vzpomínejte, ale nevěřte všemu. Nejlepší bude, když si pro sebe vyberete jen to dobré. A ostatní zapomenete. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.