Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Josef Náhlovský - jaká operace?

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Ví někdo, jakou operaci musel podstoupit Josef Náhlovský, po kiteré se již neprobral z umělého spánku? Na CNN Prima News dali tuto otázku do titulku článku, asi aby byl přitažlivější, ale v článku o tom není ani čárka. Pak se novináři díví, že je lidi nemají rádi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

musite si to vytahat mezi radky z ruznych rozhovoru, myslim astma a zlucnik?

hodnocení

Pokud šlo o operaci žlučníku, tak by to ti doktoři pěkně zbastlili.*sok*

hodnocení

0x

A není to jedno? zeptejte se jeho příbuzných Ti jistě ví proč a taky ví zda to mohou tisku sdělit či nikoliv-třeba si zesnulý NEPŘÁL aby se jeho zdravotní problémy, by\ť po jeho úmrtí dostali na veřejnost!

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, já mám novináře rad, protože informují. To jen pan Zeman je nemá v oblibě a dokonce pan Putin od něho dostal radu, ze je nutné je likvidovat (což už se v RuSSku stejně děje). Zdravím!

bene - nejste Vy tydýt?

Bene, není pod vaší úroveň plést jsem politiku, máte pocit, že jí málo? Vaši averzi vůči prezidentovi si ventilujte v politických debatách!
ben®
jiskra - reagoval jsem na zmínku v dotazu, kde tazatel pise o údajne neoblibenosti novinářů mezi lidem. Znám takového člověka jen jednoho a tento pravdivý příklad jsem uvedl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]