Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vezli jsme ze sadů jablka, manžel řídil, já jako spolujezdec, kterému nic neuteče. Jeli jsme po trase, kterou dobře znám. Najednou něco nového. Na jedné bříze u silnice rozcestník na dva směry, zelená značka. Nikdy to tady značeno nebylo. Chtěla jsem se vrátit, abych se podívala, odkud a kam...Mohla bych toho někdy využít. Ale byli jsme už daleko, les, zatáčky, otočit se nebylo kde. A manžel brblal...
Tak jsem si řekla, že se doma podívám na Mapy, tam to určitě bude. A věřte nebo ne, na těch Mapách v těch místech není vůbec nic. Kde tedy najdu novou turistickou trasu, která tam dříve nebyla? A teď najednou tam je? Poradíte? Děkuji - Jaga.
Nejnovější trasy ještě nemusí být v mapách. Poslala bych mail do nejbližšího města s turistickým informačním centrem s dotazem, o jakou trasu se jedná. Tato centra bývají v kontaktu s těmi, kdo značí. A dochází do nich denně desítky nejrůznějších dotazů, odborných i velmi jednoduchých. Na vše se odpovídá. Alespoň před lety to tak bylo.
Pokiaľ sa nič nezmenilo,tak zelená značka by mala znamenať lokálnu trasu.
Trasa možno ešte neprešla schvaľovacím procesom a jej zakreslením do máp.
Ano, to máte pravdu, červená je vždycky ta hlavní, ostatní jsou jí podřízené. Ale v těch místech nikdy žádná nebyla. Proto mi to leží v hlavě, na mapách to není.
Teď se sice chystám na přehradu Pařížov, slíbila jsem to dceři, která tam nikdy nebyla a chtěla by. Ale hned po Velikonocích se na to místo vrátím a prozkoumám. Na ten dotaz v IC mi zatím neodpověděli. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.