Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stane pokud vstoupí Finsko a Švédsko do NATO?

Od: adam01 odpovědí: 9 změna:

Myslíte si, že by Rusko napadlo tyto země, kdyby vstoupily do NATO? Přecejenom Putin jim vyhrožoval, že ať to ani nezkouší a dnes jsem se dočetl, že se k hranicím s Finskem se stěhuje ruská vojenská technika a vojska. A případně jaká je pravděpodobnost, že by napadl tyto země, kdyby už byly v NATO?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Nemyslím si, že by ten ruský šílenec Finsko a Švédsko napadl (i když u šílence člověk nikdy neví).
Nicméně potom co Putin předvedl (a předvádí) se Finsku a Švédsku nemůže nikdo divit, to je pouze logický krok. A Finsko má také s Ruskem své zkušenosti.

hodnocení

5x

Můžete prosím dát link, kde jste se dočetl, že Rusko k hranicím Finska přesouvá vojsko, na nic podobného jsem nikde nenarazil. A velmi bych se tomu podivil, že by Putin vyvolával další konflikt, myslím, že na Ukrajině má starostí až až.

Link se mi hledat nechce, ale také jsem to četl.

V dnešní době satelitů by se něco takového jako soustřeďování vojska poblíž finských hranic neutajilo. Takže kdyby se to opravdu dělo, už by o tom psaly renomované zpravodajské weby. Pokud jste něco takového četl, s vysokou pravděpodobností se jedná o hoax. Nehledě na to, kde ba Putin sehnal další vojáky, ti teď hnojí půdu Ukrajiny.

Já jsem to četla tady:

zivotvcesku.cz/...

boba:
Děkuji za odkaz.
"Britský deník Daily Mail zveřejnil video, v němž ruské jednotky přemisťují dva raketové systémy pobřežní obrany směrem k hranici s Finskem."
Takže to není úplný nesmysl, ale k přesouvání vojska to má ještě daleko. Uvidíme, jestli se z toho něco vyvrbí.

...na internetu objevilo nepotvrzené video, v němž ruské jednotky vozidly...

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, stane se to, ze NATO bude mít, díky panu Putinovi, dva silné členy. Putinova ukrajinská válka “prihrava” obranné alianci dalsi nové členy a vede k jejímu rozšiřování. Děkujeme, pane Putine. Zdravím!

hodnocení

0x
Pocital bych s tim, ze minimalne bude vyvijen jakysi psychologicky natlak skrze preskupovani vojenske techniky. Uvidime, treba to finove nakonec odpiskaji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]