Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasilani SMS od Domico

Od: miluska2 odpovědí: 10 změna:

marně se znažim zrušit zasilani SMS od 90040 poradi my nědko co s tim diky moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Mohla by Ťy pomoci domluva s operátorem.

miluska1*
hodnocení

no mě to přez operatora pry nejde

hodnocení

0x

Nevím, jestli je to ta samá firma, oba názvy jsou podobné, ale zkus, suzana tam napsala:

URČITĚ VÁS POTĚŠÍM KDYŽ VÁM NAPÍŠU KDYŽ JSEM ZJISTILA JAK TUTO SLUŽBU ZRUŠIT.NEBYLO TO JEDNODUCHÉ...

otevři si a hledej...

poradte.cz/...

a když to pomůže, DEJ VĚDĚT, pomůžeš i ostatním.

miluska2
hodnocení

no že to podvod je na to jsem už přišla taky ale bohužel pozdě a marně se snažim z toho dostat ani operator my nepomohl diky za ochotu

miluska1*
hodnocení

již jsem se toho zabvila zavolal jsem na čislo 844444484 a tam my řekli že to zablkokuji je to asi jedine vychodisko přez operatora my to nešlo moc všem děkuji M

ukulele*
hodnocení

0x

snad vám to pomůže, jak jste se k nim dostala, co vás k tomu vedlo? nějak nechápu, proč se jim lidé ozývají, cožpak se nedíváte na televizi?

Vanesa
25. Květen, 2010 o 16.13

Ahojky všem ,
kdo se setkal podvodnou službou tel .90040 od společnosti Dimoco s.r.o?
Zavítala jsem na nejmenované web. stránky,kde bylo napsáno Vaše IP vyhrává mobil!Pro výhru se musíte zaregistrovat a místo zaslání mobilu došel vysoký účet od Domico s.r.o a nemám žádné výhody ani mobil ,pouze vysokou platbu za účet!Jakmile Vám začnou chodit SMS od 90040 urychleně zavolat na tel.844444484.Celkem jim bylo zasláno 2 sms jedna pro vyzvednutí výhry a druhá STOP(BOHUŽEL MI ZAPOČÍTALI 11SMS,KTERÉ NEBYLI.)

Zkusil někdo úspěšně vymáhat peníze zpátky a uspěl?Nebo jste nepořídili stejně ,jako já?Jak mám postupovat ,aby mi vrátili peníze za 9SMS ,které jsem neučinila?Děkuji všem za Vaši radu .
Jsem jediná,která nalítla na lživou reklamu?

miluska2
hodnocení

diky za radu ale tam nemaji dnes uředni hodiny tak že to nikdo nebere tak snad zitra jsi moc hodna diky za pomoc a přeji pěkny den M

miluska1*
hodnocení

Moc děkuji za radu jedině přez 844444484 se to necha zablkokovat jksi moc hodna a přeji pěkny den už budu mit pokoj a dam si majzla abych zase nenaletěla diky moc

ukulele*

to jsem rád, že jsem Ti mohl pomoct, příště se do ničeho podobného nepouštěj, když Ti mermomocí bude chtít někdo něco dát , ale o tom pochybuji, tak ať Ti to dá zdarma, jinak jsou to všecno jen lákadla na peníze, hezký den

miluska2
hodnocení

všem vam moc děkuji za radu a pomoc jste všichni moc fajn diky M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]