Nejste přihlášen/a.
marně se znažim zrušit zasilani SMS od 90040 poradi my nědko co s tim diky moc
Nevím, jestli je to ta samá firma, oba názvy jsou podobné, ale zkus, suzana tam napsala:
URČITĚ VÁS POTĚŠÍM KDYŽ VÁM NAPÍŠU KDYŽ JSEM ZJISTILA JAK TUTO SLUŽBU ZRUŠIT.NEBYLO TO JEDNODUCHÉ...
otevři si a hledej...
a když to pomůže, DEJ VĚDĚT, pomůžeš i ostatním.
no že to podvod je na to jsem už přišla taky ale bohužel pozdě a marně se snažim z toho dostat ani operator my nepomohl diky za ochotu
snad vám to pomůže, jak jste se k nim dostala, co vás k tomu vedlo? nějak nechápu, proč se jim lidé ozývají, cožpak se nedíváte na televizi?
VanesaAhojky všem ,
kdo se setkal podvodnou službou tel .90040 od společnosti Dimoco s.r.o?
Zavítala jsem na nejmenované web. stránky,kde bylo napsáno Vaše IP vyhrává mobil!Pro výhru se musíte zaregistrovat a místo zaslání mobilu došel vysoký účet od Domico s.r.o a nemám žádné výhody ani mobil ,pouze vysokou platbu za účet!Jakmile Vám začnou chodit SMS od 90040 urychleně zavolat na tel.844444484.Celkem jim bylo zasláno 2 sms jedna pro vyzvednutí výhry a druhá STOP(BOHUŽEL MI ZAPOČÍTALI 11SMS,KTERÉ NEBYLI.)
Zkusil někdo úspěšně vymáhat peníze zpátky a uspěl?Nebo jste nepořídili stejně ,jako já?Jak mám postupovat ,aby mi vrátili peníze za 9SMS ,které jsem neučinila?Děkuji všem za Vaši radu .
Jsem jediná,která nalítla na lživou reklamu?
diky za radu ale tam nemaji dnes uředni hodiny tak že to nikdo nebere tak snad zitra jsi moc hodna diky za pomoc a přeji pěkny den M
Moc děkuji za radu jedině přez 844444484 se to necha zablkokovat jksi moc hodna a přeji pěkny den už budu mit pokoj a dam si majzla abych zase nenaletěla diky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.