Nejste přihlášen/a.
Z toho si nic nedělej... 100-120 je velmi slušné. Ono ne jen vzdělání, ale ani ani výška IQ není vždy zárukou inteligence...To si pamatuj! Určitě sám znáš lidi co mají vysoké IQ a ve skutečnosti nejsou někteří v běžném životě moc použitelní.
A zrovna když se podívám občas na novinky, tak jsem rád, že u nás není povolené referendum a doufám, že ani nebude...
jojo,na internetu jsou všichni chytří, krásní, milí, vzdělaní, atraktivní,...A zvlášť v diskusích, to jsou někdy perly
"Dokud jsem nezačal používat internet, nevěděl jsem, že je na světě tolik idiotů." Stanislav Lem
Já třeba slyšel, že vysoké IQ hraničí s debilitou. Původ vzniku tohodle (pro mě) "pořekadla" mi není znám. Ale něco na tom je. Mám známého, který se sice dokáže vyjadřovat, jako by měl 4 vysoké školy, ale při potřebě použití "selského" rozumu tápe, kolikrát ani nepochopí jednoduché sdělení. A takto by se dalo nejspíš pokračovat. Univerzální číslo jako je hodnota IQ je podle mě urážka lidského myšlení jako celku, ať už je jeho hodnota jakkoli lichotivá.
I tento dotaz je sveho druhu IQ test. I podprumerny blbec si dokaze odvodit, jak to s tim internetovym IQ je a nemusi se na to ptat.
"občas podívám na diskuze na internetu tak tam každý píše že má IQ 150"
Inu, tak se buď občas nedívejte na diskuze na internetu, nebo si to prostě musíte přebrat.
P.S.: Já mám IQ 228...
To není jen o blbosti či iq, mnohdy s tímto souvisí i "šířka vnímané reality jednotlivce". Menšina umí vnímat víc než většina a může toho využít, ale musí se i neustále vyrovnávat s negativními aspekty téhož. Něco jako kdybyste jako jediný viděl barevně, všichni ostatní černobíle, a srovnával s někým dvě dlaždice z nichž jedna je světle modrá a druhá světle zelená. Ti černobíláci budou vždycky vidět jednolitou šedou plochu a že jsou to 2 odlišné barvy jim nevysvětlíte kdybyste se rozkrájel do sushi. Budou akorát argumentovat:"si vůl, je to to samý, že jo Pepó, to je jasný..vidíš to stejný...na to nemusím mít brejlé!"
Mě několikrát vyšlo 146. Slovní zásobu moc nemám, ale technickou představivost jsem měl vždy. Bavil mě odmalička i Merkur nebo Lego. Jestli to pomohlo v rozvoji IQ, tak rozhodně ano. Kolikrát člověk žasne, jak někteří při práci nauvažují.
Většina testů je zaměřena na obrázkové doplňení. Proto má skoro každý 150 dle Vás.
Sorry, ale 110 je dle mého docela slabota. Nevím, kolik je potřeba třeba na smotování kuchyňské linky či nábytku
Zveřejněné testy jsou na úrovni populárního kvízu. Profesionálně používané baterie testů, které jsou ověřené na velkém souboru testovaných, jsou velmi drahé a na veřejnost se nedostanou. Výsledná hodnota IQ je průměrem z několika souborů testů zaměřených na různé vlastnosti. Vyrovnanost se z výsledku vyčíst nedá. Vyšetřující ho má ale k dispozici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.