Nejste přihlášen/a.
Ano
Jestli Vám to pomůže, tak zde jsou nějaké mé "NEJ":
Písnička - Rolling in the Deep (Adele)
Zmrzlina - Ben & Jerry´s Cookie Dough
Jídlo - Steak
Předmět - Angličtina
PC hra - Celeste
Nápoj - Kofola
Zahraniční film - Drž hubu!
Český film - Babovřesky
Počasí - Déšť
Televizní stanice - Nova
Televizní pořad - Na lovu
Herec - Jean Reno (Návštěvníci, Drž hubu!, ...)
Zpěvák/zpěvačka - Helena Vondráčková (Blázni v tom lítaj z "Kameňák", ...)
YouTuber - Fimlar
Ryba - Kapr
Obchodní řetězec - Lidl
Kniha - Řbitov zvířátek (Stephen King)
Služba na shlédnutí filmů online - Voyo
Aplikace na SMS - Discord
Přísloví - Jablko nepadá daleko od stromu
Invektiva - "nějaká chytrá, jako Frekvence 1"
Ženské jméno - Robyn
Mužské jméno - Steve
POZNÁMKA: Měj jsem zde ke všemu i odkaz (například na e-shop, kde se daná věc prodává), ale poradna mi to zablokovala, takže to zde bohužel není
Samozřejmě můžete napsat i svoje NEJméně oblíbené :D
Ano
To je v pořádku, někdo by taky mohl napsat, že je jeho (nemyslím zrovna Vás) NEJoblíbenější chlast 40% vodka, ale nealkoholici by na ni nedokázali odpovědět. Každý má svoje NEJ (nebo jinak řečeno TOP) jiné, záleží zkrátka na tom, co ho zajímá.
S poslední větou souhlasím. Jsem velmi velký hráč PC her, takže mě hry hrát baví. Někoho zase třeba hraje deskovky, které ale zase nezajímají mě. Každý ať si dělá co chce, pokud mu to dělá radost.
Já vyloženě neřeším NEJ / NÉ / NAJ věci. Možná mám na chvílu něco v mysli, co mě zaujme, ale že bych to hneď škatulkoval a porovnával, to ne. Stejně za chvilku budu mít rád něco jiného. Fac*book nemám, kde bych tyhle hovadiny řešil a publikoval do aktuálnostě. Představte si to tak, že bych já řešil, že jeden kamárád je lepší jak druhý, to mě přinde nespravdlivé vůči temu druhému. Zkuste mu to pak říct, hele mám tě rád, ale jseš až na druhém místě... Realita je ale taková, že každý kamarád je dobrý v něčim. Tak s tím bych skončil.
Včera jsem si všiml přísloví: Děvucha bez břucha jak kastrol bez ucha, zítra možná budu mět jiné v mysli
jidlo: vejce namekko muzu kdykoli, lechon kawali, bicol express, pizza se vsim najednou krome ananasu a masa
song:Crazy Town - Butterfly, Buffalo Springfield - For what its worth, The Ronettes - Be my baby, Lou Reed/A tribe called quest for Like A version - Walk on the wild side, Fleetwood Mac - Landslide, Walking blues dr funk and smokey, Kina - Get you to the moon, Led Zeppelin - ramble on, George michael - Freedom 90, Grace Wanderwaal - Ur so beautiful, The blue flames - Yeh yeh, U2 - Ordinary love at Jimmy Fallon..v muzice mam obri zaber napric, ze s Honzou Dedkem bychom museli nejmin 10x posedet na pivu, abychom to vsechno probrali
Film velmi subjektivni dle rozpolozeni a songy vlastne to same
..a souhlasim NEJ neexistuji..
Když jsem byl malé děcko, tak jsem měl jasno vtom, co je nej. Nejlepší film byl Jurský park, nejlepší jídlo krevety a tak podobně. Teď, když jsem starší, vidím, že to není tak jednoduché. jak píšeš, záleží na náladě, chuti a tak.
Mezi své nejoblíbenější jídla bych zařadil třeba kachnu a koleno, z filmů mám asi nejvíc rád Slavnosti sněženek, Jáchyme hoď ho dostroje, z těch vážnějších například Zachraňte vojína Ryana, ale opravdu záleží na náladě. A taky na tom, kolikrát jsem který film viděl a jak často se na to dívám. Zas není dobré, aby se mi ten film ohleděl.
Z písniček mám rád Vem ven psisko, Bednu od whisky, Pohodu... Obecně rock, country a další písníčky k táboráku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.