Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zad v oblasti širokého zádového svalu

Od: antoninsenft odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

Když jsem hrál fotbal, začala mě z ničeho nic bolet záda v oblasti pravého širokého zádového svalu. Pokud jsem narovnaný, necítím žádnou bolest, cítím ji jen při předklonu, když se nakloním do leva a při sedání/ vstávání. Je to pichlavá bolest. Nevíte co bych měl dělat? Předem děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Objednat se na odd. rehabilitace. U nás není třeba doporučení obvoďáka. Jen to většinou trvá týdny, než příjdeš na řadu. Tam Tě doktor pobere, posoudí, čím je bolest způsobena, doporučí cvičení nebo léčbu a předá fyzioterapeutům, masáže ap. Je možné, že tam je nějaké skolioza, nebo posun ve spojích pánevní kostí, i žebro to může dělat nebo zánět nervu...

Nenapravovat násilím, dobré je suché teplo, třeba lehnout na elektr.dečku, vzít dva Guajacurany a ulehnout v rovné poloze, že se to rozvolní a někdy samo srovná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]