Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Když jsem hrál fotbal, začala mě z ničeho nic bolet záda v oblasti pravého širokého zádového svalu. Pokud jsem narovnaný, necítím žádnou bolest, cítím ji jen při předklonu, když se nakloním do leva a při sedání/ vstávání. Je to pichlavá bolest. Nevíte co bych měl dělat? Předem děkuji za odpovědi.
Objednat se na odd. rehabilitace. U nás není třeba doporučení obvoďáka. Jen to většinou trvá týdny, než příjdeš na řadu. Tam Tě doktor pobere, posoudí, čím je bolest způsobena, doporučí cvičení nebo léčbu a předá fyzioterapeutům, masáže ap. Je možné, že tam je nějaké skolioza, nebo posun ve spojích pánevní kostí, i žebro to může dělat nebo zánět nervu...
Nenapravovat násilím, dobré je suché teplo, třeba lehnout na elektr.dečku, vzít dva Guajacurany a ulehnout v rovné poloze, že se to rozvolní a někdy samo srovná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.