Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukrajinská houževnatost by se mohla hodit

Od: liska5 odpovědí: 6 změna:

Na sídlišti nám asi před sedmi lety postavili hřiště s jedním basketbalovým košem. Takové menší, na streetbasket. Umělý povrch a dvě lavičky. Mám na to výhled z okna. Za ty roky tam téměř nikdo nechodil. A jestli, tak tam vysedávali výrostci s mobilama v rukou. Přeřvávali se a občas se někteří ze srandy věšeli na ten koš povzbuzeni energetickými nápoji. Prostě nehrálo se tam... ...Poslední dny tam pozoruji živo. Neznámí kluci a pár dívek ve věku 2. stupně ZŠ tam hrají streetbasket. Dneska čtyři hodiny v kuse a ke konci za studeného deště. Kdo myslíte, že to jsou? Ukrajinská děcka! Ve škole jim půjčili balony. Tak mi to připomnělo, jak jsme v mládí do tmy lítali venku, hráli na plácku za domem fotbal, vybíjenou,...Docela bych si přála, aby to naše děcka taky chytlo. Myslím, že se nám Ukrajinci budou hodit na žákovské turnaje, když fyzička našich upadá.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A to zas ne.U nás v Ostravě pod okny paneláku hrají fotbal olašsti mladíci,nebydlí tady,sjedou se několika starými bavoráky z celé Ostravy a už sportují.To je panečku radostného pokřikování.
liska5
hodnocení

Olasz cup:

Přívoz x Dubina *smich* Hulváky x Vítkovická kolonka*smich* Kdo si hraje, nezlobí...Jen pořád to nejsou tak úplně naši.

Žila jsem kdysi v Ově.

hodnocení

0x

Ano, basketbal, nebo fotbal na plácku, tak nějak upadá

Ale zato u nás ve městě, jsou skateboardová a workoutová hřiště plná i v zimě.

liska5
hodnocení

To jo. Divnej sport. Hlavně na těch minikoloběžkách s tím maličkým předním kolem, to je o zuby. U nás na tom zvlněném hřišti skateboardů málo, ale koloběžky letí. K těm velkým klukům mi nějak nejdou...

hodnocení

0x

Taky mi přijde, že dnešní dětská hřiště zejí prázdnotou.

hodnocení

0x

Málokdy jsou děti na hřišti, páč mají jiné zábavy. Nicméně poslední dobou vidím plné hřiště zde:

mapy.cz/...

ale nejezdím tam často, tak 1x za 14 dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]