Nejste přihlášen/a.
Jsem tak trochu nespolečenský...Rád bych zveřejnil, že pitím šalvějového čaje se mi docela prokazatelně mění vnitřní nálada a jsem k lidem znatelně vstřícnější. Jistěže to neplatí denně na 100%. Užívám dva sáčky obden, jak si vzpomenu. Po měsíci už je to znát. Tak to zkuste taky, kdo jste mrzout.
Šalvěj je dobrá věc na různé problémy /angína, návaly a pocení a j./, ale pozor, nedoporučuje se pít déle, než dva týdny pro obsah jedné jedovaté složky.
Na pohodu znám jiné bylinky /medunka, kozlík lékařský, chmel otáčivý, třezalka tečkovaná, levandule lékařská atd./
Šalvěj se pije při nadměrném pocení a taky se s ní kloktá při zánětech v puse. Neměla by se pít dlouho. Po měsíci pauzu.
taky bych na pohodu raději meduňku a užívat hořčík. Případně B komplex, a taky jen pár týdnů. Zbytečná zátěž na játra.
Prodávají se směsi na dobrou náladu. Zkuste , abyste měl změnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.