Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvolená Rekvalifikace-Svářeč

Od: denton odpovědí: 5 změna:

Zdravím, kvůli práci si musím udělat rekvalifikaci na Svářeče, nikdy jsem nesvářel a mám nervy ze zkoušek na konci, když to neudělám, budu si to muset zaplatit sám, proto prosím o tipy a rady na co se při sváření zaměřit , co jsou nejvetší chyby a taky jak probíhají ty zkoušky a jak se na ně připravit a na co si musím dá pozor.

jde o svařování obalovanou elektrodou, za každou radu budu rád.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

santa1
hodnocení

0x
Dobrý večer.
Svářuju dvacet let sice devadesát procent CO.metoda 135(ZE1)nebo tak nějak se to značí.
Sem tam elektroda.
Budte v klidu za tři neděle nejste schopen se vše naučit.ke všemu si musíte dojít sám a časem.Ty školitelé (MISTŘI).to vědí a když nejste vyloženě trotl a flink.naučíte se testy.tak nejde to neudělat.Většinou je to otom umět si nastavit svářečku.

hodnocení

0x
Co se tyce prakticke casti, tak to je pouze o tom, aby vam vysvetlili polohu elektrody a jeji vedeni. Kdyz budete vedet, jak s tim vysivat, tak staci dobre nastavit ampery a trenovat, trenovat. Nebude to ze dne na den. Az dostanete trochu cit do ruky, tak to bude dobré.
racio

Metoda 111 je docela záludná. Škola a praxe je jedna věc a dar koordinace všeho potřebného věc druhá. Někdo to k úspěšnému rentgenu (hlavně na trubce a v poloze) nedotáhne nikdy. To už bývá vyšší dívčí.

Ano to se nedivim, ale clovek z rekvalifikace bude rad za vizual.

break
hodnocení

0x

Podle mě platí u práce se svářečkou nebo s flexou jedna zásada - mít pevný postoj a nemít ruce volně ve vzduchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]