Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženy poraďte- tvrdý podbříšek

Od: slaisa® odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych se zeptat zda máte některé zkušenost s tvrdším podbříškem. Mám to od prvního dne menstruace i po ní, tak to asi nebude kvůli menstruaci. Nevíte proč by to mohlo být? Pište prosím své zkušenosti..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vás ten podbřišek bolí? Je mi přes sedmdesát a prvně v životě jsem si šla mačkat podbřišek a to po přečtení vaší otázky. Jestli máte přetrvávající bolest v podbřišku a nejsou to normální menstruační bolesti, tak je potřeba zajít ke svému gynekologovi. Zajděte tam i jestli vás to nebolí, jestli jste si nahmatala zatvrdlinu, tak pro váš klid tam zajděte.

hodnocení

Nebolí. Možná se jen moc pozoruji.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Obávám se, že sama sobě nemůžete zjistit, zda máte měkký či tvrdý podbřišek. To lze pouze při povolených břišních svalech. Pokud si chcete podbřišek pomačkat, musíte svaly napnout, abyste mohla prsty přitlačit, a pak to tvrdé, co nahmatáte, jsou stažené břišní svaly. Ida

liska5

...nebo symfysu*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]