Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mám oholit podpaží

Od: honzaotruba* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, už jsem sem daval podobnou otázku, ale zapoměl jsem napsat "podpaží". Chtěl bych se tedy zeptat jak si mám oholit podpaží žiletkou(je mi 13 let) už jsem to jednou zkusil a asi z těch ostrých chloupků mě to svědí...prosím o radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tyto rady nestačily? poradte.cz/... proč opět stejná otázka?

hodnocení

0x

Svědí Vás to proto, že chloupky pochopitelně dorůstají a to pak svědí a píchá. Protože už jste s tím začal, tak teď nezbývá než pokračovat a holit třeba každý třetí den, nebo vydržet pár dní to svědění a pak už neholit. Navíc jste přece chlap a u nich se holení pod pažemi ani moc neočekává. ;)

honzaotruba*
hodnocení

Děkuji, není možné že bych si je tedy nějak špatně oholil a proto mě píchaly?

Ne, to je velmi nepravděpodbné. Kdybyste si na to dokázal vzpomenout, tak byste si uvědomil, že Vás to nezačalo píchat hned po oholení, ale asi tak za dva-tři dny. Mladým lidem rostou chloupky rychle. ;)

hodnocení

0x

Co si takhle přečíst "Pravidla poradny"? Konkrétně pravidlo Z6.

Otázky se dají jednoduše doplňovat, není nutné zakládat další.

honzaotruba*
hodnocení

Prvně jsem chtěl, ale nevěděl jsemjak na to. Teď už vím

hodnocení

0x
Oufam, ze ne samotnou ziletkou.Delam to obycejnymi strojky z Penny za par korun, 6 asi za 26 Kx a nikdy jsem odrena nebyla.vydrzi mi tak ba 3 holeni. Mydlis to predem mydlem nebo sprchovym gelem. A nakonec je vhodné namazat kreme. Ale i bez bej mi to nesvedi

hodnocení

0x
Když to vezmeš na hladko, při růstu pak chlupy píchají a svědí. Opravdu se potřebuješ ve 13letech holit pod paží?Jinak vždy si u takového dotazu vzpomenu na:

honzaotruba*
hodnocení

Moji spolužáci chlupy nemají taj mi to přijde divný. Když už jsem se oholil,tak mi ty chlupy budou růst víc?
To, že po oholení rostou chloupky víc, nebo silnější, je prý mýtus, vysvětlovali odborníci. Síla chloupku souvisí s tím, že po oholení se tenčí jeho koneček odstraní a chloupek je až ke konci bez zužujícího se konečku. Tím opticky vypadá silnější. Množství chloupků máme dané uvnitř v kůži. A useknutím se nic pod kůží nezmění. Teda ta informace pro změnu, silnější růst třeba, tam není. Nic pod kůží se holením nezmění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]