Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šulín jako název penisu

Od: lucinecka odpovědí: 34 změna:
Dobrý den.je mi 18 roku a mam svého prvního kluka. Zaujalo mě, že používá výraz pro svůj penis šulin. Nikdy jsem tenhle výraz neslyšela. Vyrůstala jsem sama z mamkou, takže jsem se s takovým výrazem nikdy nesetkala. Opravdu se říká penisu šulin, nebo to je jeho výraz. Přítel tvrdí že je to normální výraz. Když jsem to poprvé slyšela tak mě to pobavilo

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

18x

Na Moravě běžně! Přišla jsem studovat z Krušných hor do Olomouce a bylo to jedno z prvních slov, kterým jsem si tam obohatila slovník *smich* Používáno i jako nadávka, když Tě naštve nějaký dement..To je šulín!

A šulánky a nebo jen šulky, to jsou šištičky z bramborového těsta, často sypané mákem.

Znám...Morava vede *smich*

llkjhg

ošulit = ošidit *smich*

liska5

V Ostravě to bylo kratší slovo. Vycházelo z tvaru cepu. A taky jadrná nadávka.

hodnocení

5x
Říká se to. Teda, znám lidi, který tento výraz používají, určitě nejde o nic ojedinělého ;)

hodnocení

3x

Asi bezne slovo, ked ho poznam aj ako cudzinec.

hodnocení

3x
A nevyrůstala jsi navíc v klášteře? Protože tohle je naprosto běžné slovo...

hodnocení

3x

Tak mně 73 let a vůbec nejsem žádná puritánka a v životě jsem toho za tu dobu viděla a i slyšela hodně. No a představte si, že také neznám tento výraz. Kdybyste nenapsala tu spojitost s tím penisem, tak bych si myslela, že půjde o nějakého člověka co švindluje a šulí a tím pádem je to šulín. :-D Přece se říká že někdo někoho ošulil, jinými slovy ho nějak napálil.

olg

Vošulil = Vochcal

Podobně jako Bullshit = kravina.

break

Co do toho taháš angličtinu?

Ta se taha dnes do vseho. Stejne jak se kdysi poněmčovalo tak se dnes poanglictuje :-D
jjjj

Nojo a na Moravě se počešťuje, je to úplná genocida co páchají češi.

Bože - další ,,vodborník´´. Když už neznáte cizí ,,termity´´, tak je nepoužívejte, budou se Vám smát *smich*

Zkuste si vygooglit co je to genocida.

Šulín jako název penisu
prik

Nedávno vystoupila jedna advokátka co pracuje pro mezinárodní soud v Haagu. Moderátorka se jí snažila vnutit něco o genocidě. Ta jí odpověděla, že by se musely zkoumat úplně jiné aspekty. Zrovna tak ji vysvětlila co je válečný zlocin. Určitá zbraň se může použít, někde jinde ne. Takže na každá zbraň je zakázána. Záleží na způsobu použití.

007cz
Mám stejný názor jako jedna advokátka, slovo šulin určitě není genocida nebo válečný zločin. Si to představte, ve zprávách, "V. Putin páchá šulina"...to zní divně.

To Prik : Není to už nějaká obsese, nebo co se Vám děje? Nějak nechápu Vaše myšlenkové pochody, kdy v diskuzi o tom, jak moc sprosté je označení šulín, Vy řešíte Haag a genocidu. *ee*

joudic*
@promon vy jste to jen nepochopil, prik se snazil dat priklad, pro jakeho cloveka se bezne pouziva oznaceni sulin, jinak anglicke slovo prick v podstate znamena sulin, takze vse zapada

hodnocení

3x

Ano, říká se to. Spíš mě překvapuje, že to někdo nezná. Nejspíš to ale nebude rozšířené po celé republice.

hodnocení

3x

Používám téměř denně při sledování zpráv. Z domova i ze světa.

joudic*
kkt je vhodnejsi, do semifinale postupuji ti, kteri me donuti nahlas samotneho v dome zhodnotit jejich kratke vystoupeni na kameru.. No, ty si kkt...

U mne semifinále začíná už při znělce, většinou... když vidím jenom ty hlavy co nám to vyprávějí, tak už jedu rovnou nahlas. Je to taková moje terapie

03.04.22 19:26
hodnocení

2x

smode2
hodnocení

1x

Ano, běžný výraz. A že jste nechodila na základní školu tomu taky nikdo nevěří*smich*

hodnocení

0x
Ono ve strednich cechach byva ta slovni zasoba slabsi. Obcas nechapou banalni veci. A to mame prihranicni oblasti. Tady obcas clovek nevi, jestli se uz nachazi v polsku nebo v cesku. Ja napriklad byl na praxi, kde byli zamestnanci z Třince a jak jsem je slysel mezi sebou muvit, tak jsem byl trochu v pasti *smich*.
Tak jak si tam teda nadavate? Ty jsi ale neuveritelnEJ penis? *haha*

My se tu k sobě chováme slušně, takže pro některé situace nám holt chybí slova. Proto nedovtipný soused zůstane nedovtipným sousedem . Netřeba ho připodobňovat k pánskému přirození. Zato se tu proslýchá, že pohraniční oblasti jsou prý plné... *ticho*. Proto tam na to mají speciální slova ;).

Jako u vas v duchodaku? To je hezkee. Tak to ma vypadat. Nekteri dedci vyvaji protivne agresivni a to je potom na zlost mit takoveho souseda.

Máš pravdu, někteří dědci bývají protivně agresivní. Ty asi nebudeš dědek, ale už ses tu stihl bezdůvodně navážet do středočechů a teď do důchodců, takže se to evidentně nevyhýbá ani mladším ročníkům. Jinak jsi vedle jak ta jedle ;).

Omlouvam se potrefene huse. Hezky vikend.
Přestaň se prosím navážet do uživatelů. Začínají tak nepříjemné a neplodné debaty. Díky

joudic*
hodnocení

0x
šulín ani píča ne, sulin a pica kratce uz ano
lkjhg

Máte tak trochu pravdu. Na hané, krátce jen šulin. Jinak dlouze na Moravě. (Hanáci totiž majó problém s řikánim dlouhého í (ý) a ú (ů). Možná je to vliv slezštiny?)

Na jižní Moravě také krátce.

makk
hodnocení

0x

Normální jak pro koho :), ale je to poměrně používané. Můj odhad je, že je to odvozeno od slova čůrat.

Od slova čůrat je snad čurák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]