Nejste přihlášen/a.
Uvařil jsem tyhle kroupy od výrobce "emco" a skřípe mě mezi zubama písek, dokonce jsem našel malinký šutřík - asi 2mm.
Už nevím, kde jsem je koupil, ale kupovaly se letos. Máte někdo podobnou negativní zkušenost?
Já říkám svejm děckám, když uvařím čočku na kyselo, kterou máme rádi:
"jezte to opatrně, jako by v tom měly být šutry"
@kami: čočka řadu let naprosto bez problému. Nechci si tady nějak stěžovat nebo tak. Proto mě překvapily ty kroupy. No je to fuk, ale mé "korporátní" uvažování mě nutí tento defekt prostě zapsat - je to tzv. "bezpečnostní defekt" -
Už v dětství mě babička posadila ke stolu, vysypala na něj hromádku rýže, čočky, krup, hrachu,...a se slovy "Přeber to, já na to už nevidím" , chtěla, ať to pěkně přeberu. Byly v tom droboučké kamínky, občas nějaké zrnko nepěkné, černé, hrách dokonce někdy i červivý. To všechno muselo pryč.
Zvykla jsem si na to a přebírám dodnes. Myslím si, že ty luštěniny jsou už čistší než dřív, ale stejně občas najdu to, co tam nepatří. Nikdy bych to z obalu nesypala hned do hrnce k vaření. Je to už prostě takový zvyk. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.