Viděl jsem dokument Malorry, kde jim jeden den vybyli boční okno,další slden zadní a za pár dní jim ho vykradli. A protože v mém autě budu mít veškerý svůj majetek,oblečení,matrace peřina, nerad bych dopadl stejně a tak nevím kde parkovat. Navíc jednou ročně co jsem v psychiatrické nemocnici 3 měsíce, bych měl velký strach jak by auto dopadlo. Hlídané parkoviště pravděpodobně nedokážu zaplatit. Říkal jsem si, že by bylo lepší ho nechat ty 3 mesic v nějaké vesnici(zbytek roku na kraji Prahy), že tam bezdomovci nechodí kteří by to chteli vykrást, jenže když jsem viděl jak v naší malé vesnici dokazali během krátkého úseku zničit dva rozsahle objekty,které byly opuštěné, tak si ani o vesnici iluze nedělám. A za život jsem už viděl pár aut s vymlacenymi okna,takže nevím jak z toho ven, pokud nenajdu chranene bydlení.
Tak se obraťte na místní policii, ať Vám poradí. Já třeba když někam jedu vlakem, tak si drahé kolo schovám u známých v zahradě blízko nádraží.. Pouvažujte, zda někoho takového neznáte, kdo má místo na zahradě či na svém dvorku a dobré srdce.
anony*
Neznam žádnou dobrou duši. Nevím jak by policie mohla pomoci,spíš by mě poslali do háje.
id
Když nezkusíte oslovit policii, tak nebudete vědět. Nebo snad máte lepší nápad?
anony*
A co mě podle vas měli říct, upřímně nechápu a vlastně nevím co bych jim měl říct já. Bojím se že mě někdo vymlátí okno popřípadě vykrade? A co by s tím mohli dělat. Uváděl jsem případ kdy manželé měli strach že syna tak šli na policii a bylo jim řečeno, že dokud jim nic neudělá nemůžou s tím nic dělat, tak je syn oba dva zabil.
Pročetla jsem si vaše předchozí příspěvky. Jestli jste se mezitím už nerozvedl, nemohl byste auto nechat u domu, kde jste žil a bydlel? Nebo v té vesnici u někoho známého např. ve stodole, na dvoře..popřípadě u příbuzných.
anony*
Jediné příbuzné mám 150 km daleko, vlastně už jsou to potomci mě sestřenice a to už vlastně ani přízeň není, ne tedy prima a přijde mi hloupé je oslovovat,když jsem pro ně cizí člověk.
nov
No, a nyní bydlíte v autě kde?
anony*
Na začátku dotazu píšu, že tam budu mít veškerý majetek, doplním budu za několik týdnů. Někde na kraji Prahy.
Tam,kde budete trávit ty tři měsíce,tak zazvoníte na pár baráků a prostě jim řeknete o co jde.Asi by bylo dobré nabídnout malou finanční odměnu..jinak se na vás každý vykašle .. poproste je o parkování na nějakém dvoře nebo zahradě. Nemáte co ztratit.. buď vám vyhoví nebo ne .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.