Nejste přihlášen/a.
Všechny Vás zdravím,
po četných zklamáních z dlouhodobých vztahů jsem se uchýlil k těm krátkodobým. Zajímalo by mě, jestli by někoho zajímal web na kterém bych popisoval vše s tím související - co mě k tomu vedlo, co jsem při tom zažil atd.
Pokud by převažovala kladná odezva, uvažoval jsem pro tyto účely o zakoupení domény kurevnik.com od spekulanta.
Na variantě s koncovkou .cz která by byla lepší se mi nepodařilo dohodnout. Název webu samozřejmě vychází z hodnocení mé osoby nejbližším okolím. Nicméně uvítám, pokud se budete snažit mě nesoudit, že o něčem takovém vůbec uvažuji - holt existují lidé, kterým vztahy nevyšly a mě napadlo, že by tento záměr mohl být podporou pro ty, kteří jsou na tom stejně.
Díky za Vaši zpětnou vazbu
Máte pravdu, většinu lidí to nezajímá, ale jde o to, aby stejný názor měly i vyhledávače. Netuším, jaké má úmysly majitel domény s koncovkou cz, aby tam pak nevybudoval podobný web a ten nevyjel ve vyhledávačích jako první před doménou .com, kterou zvažuji koupit. Jinak, jak jsem zmiňoval v jiném příspěvku této diskuze, web cílím spíše na muže s podobným chováním, ale je pravda, že by to mohlo být zábavné čtení i pro ostatní.
Jestli jsem trochu pochopil Váš záměr, tak nedávno jsem narazil na možná podobný web. Jen jsem to proletěl, ale asi to vedou dva týpci jako "průvodce středním věkem". Jedna ze sekcí toho webu je i to, kde byli, co tam zažili... to i sedí na "kurevníka". Zdá se, že fungují a mají návštěvnost. A tuším, že to není pro maminy, ale spíše pro chlapy.... Zkusím si vzpomenout, kde to bylo...
Tohle jsem myslel.
Máte pravdu, mým záměrem je vytvořit web jehož cílovou skupinou by zřejmě byli jedinci podobní mě samotnému, byť by to samozřejmě mohlo být zajímavé i pro všechny ostatní. Příliš jste mě nepotěšil, jestli moje myšlenka není originální a už něco takového existuje. Přesto, pokud si vzpomenete a dáte sem odkaz, rád se podívám
Asi jsem blbý, ale nechápu co znamená kurevnik. Něco s kuřetem? Fakt nevím vysvětlíte mi to? Osobně bych byl špíš pro název šoustal apod.
To jste si spletl s kurevníka s kurníkem Dovolím si odcitovat tuto charakteristiku, kterou jsem vygooglil:
" Kurevník je muž vyznačující se velkou sexuální náruživostí a především promiskuitou..."
Zdroj: kdojeto.superia.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.