Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, celou dobu co je covid pracuji z domova, ale je teď málo práce, tak je to zoufalé. Přihlásila jsem se na jednu brigádu, mají se mi dnes ozvat, je to s dojížděním, chci se zeptat budu potřebovat PCR test? Vyžadují to v každé práci, kde je kolektiv? Mě se očkování, testy vyhly, protože jsem pořád doma a chodím ven jen občas. Tak vůbec nevím, jestli si budu muset dělat test, jak to teď je, nevíte?
Povinné testování bylo zrušeno, najdou se však firmy které nakoupily pár miliard testů na sklad a teď neví co s nimi. A protože buzerace zaměstnance není nikdy dost, rozhodly se zaměstnance/externisty i nadále testovat. Dokud bude sklad s testy plný. Fakticky se ale jedná o výjimky. Tzn. většinou test nikdo nikde nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.