Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký RUM vám chutná?

Od: id odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny rádce. Potřebuji koupit jako poděkování nějakou dobrou flašku. Problém je, že pán pije jen rum, nevím jaký a dnes jsem zjistila, že je mnoho druhů. Znám jen rum do pečení Božkov a poznám jen dobrou a NEdobrou slivovici.:) Prosím, kdo se v tom trošku vyzná, napište mi co vám chutná, ať si netrhnu ostudu. Cena je neomezena. Díky ID

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, když dobry rum, tak kubánský - napr. nějaký Havana Club. Zdravím!
doplněno 28.03.22 22:57: id - já bych preferoval tmavý rum, protože je takový “česky” ( jako ten Božkov). Když si pockate, tak Vám někdo asi napíše, ze je lepší ten světly. Ovšem je to dárek, Vy ho pít nebudete, tak je to snad jedno.
id
hodnocení

Díky, teď jsem ho našla a koukám, že je bílý nebo tmavý. Na chuť je to jedno nebo který je lepší?

Každý člověk je jiný. Já mám radši bílý. Je jemnější.

hodnocení

3x

Mně nechutná už žádný, ale vím z rodiny a okolí, že chutná nejvíc tento:

warehouse1.cz/...

Jako dárek naprosto super.

hodnocení

2x
Pokud není omezení na cenu tak Venezuela - diplomatico reserva.
Jaký RUM vám chutná?
Teď je v Kaufu na letáku.
id
hodnocení

Děkuji za tip. už je nakoupeno. Jde o starého pána, který asi nezná jiný rum jako Božkov, tak snad tento mu jej bude připomínat.

joudic*
hodnocení

0x
zadny, trtinovy nepreslazeny spis bily nez tmavy preziju, ten bramborovy citim jen par molekul v jidle/piti a zveda se mi kufr. Ale pokud je to starsi pan, bude spis chtit klasickou bramboru nez cokoli i draheho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]