Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju ji a ona nejspíš taky, jenže

Od: andrew* odpovědí: 8 změna:
Čus, o víkendu se mi stala taková věc, líbal jsem se s kamarádkou, oba jsme byli opilí. Je to několik let co jí miluji. Teď mi docvaklo že ona mě asi taky, protože si začala, jenže je tu veliký problém, má kluka... S ním se znám od školky a je to dobrý kámoš, jenže jejich vztah taky není nic moc, nevím co dělat. Určitě už taky někdo byl v takové situaci, tak kdyby někdo poradil byl bych rád. Díky moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

1x
Asi by jste měl čekat, jak se rozhodne ona. Aby jste nemel blbý pocit, že jste někomu vzal štěstí. Zvláště když jde o dobrého kámoše. Jestli ale to její líbání bylo od srdce, kdyz to bylo v opilosti.
liska5

*palec*Hezky řečeno: Abyste neměl blbý pocit, kdybyste mu vzal štěstí...

pb®
hodnocení

1x

Znám jednu, co měla před svatbou se svým dlouholetým partnerem, už jí visely svatební šaty doma na skříni. Pak se konečně rozhoupala, těsně před svatbou rozešla a šla za hlasem svého srdce a spokojeně spolu žijí již desátým rokem. Tedy to že má kluka vůbec není veliký problém, zvlášť když vztah nic moc. Jo kdyby s ním měla dvě děti a třetí v břiše, to by mohl být problém, ale takhle?

hodnocení

0x

Třeba by klapla polyamorie...*smich*

tomaso
hodnocení

0x
Slovy klasika- kazda holka někoho má, dokud není s tebou..

liska5
hodnocení

0x

Tak asi to tam nebude tak žhavý. Chtělo by to chvíli zůstat stranou. Možná tam probíhá rozcházecí proces, ale Ty v něm nefiguruj! S dívkou se bav, ale nelez do zelí. Respektuj je. Oni si to musí sami nejdřív vyřešit. Nepíšeš věk. V těch začátcích je scházení a rozcházení jaksi normální. Přece si nebereme prvního, koho nabalíme hned po základce. Učíme se zatím spolu vycházet, spolupracovat, leccos tolerovat, doplňovat se, ... Časem zjistíme, že to někde vázne, že si protějšek třeba nese něco ze své původní rodiny, co nedokážu překousnout, a začnu couvat, nebo utíkat pryč...

joudic*
hodnocení

0x
aktivni lezeni za nekym a motat hlavu je chucpe, ale kdyz zaveli zena, je treba splnit svou povinnost, jinak se to nakonec obrati proti vam *vtip*

Chucpe to je, ale zarazil mne ten hebrejský výraz. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]