Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěrkové kamínky na chodníkách

Od: ivos* odpovědí: 6 změna:
U nás ve městě je přes zimu plno štěrkových špičatých kamínků,které se zabodávají do podrážek od bot.Už jsme v rodině takto zničili několik párů bot,kde se udělaly v podrážkách díry a zatýká za deště do nich.Neměly by to správně Technické služby už náhodou na jaře uklidnit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Pred tydnem zacalo jaro, tak prdpokladam, ze uklid uz zapocal, nebo zacne kazdou chvili...

hodnocení

1x

Co to máte doma za boty, že pár kamínků do nich udělá díry skrz?

Taktéž by bylo řešení nesypat v zimě chodníky. To by ale zase byl řev, že se to kouže a proč nejsou chodníky posypaný.

sandra*
Do normálních tenisek s eva podrážkou to díru v pohodě udělá. Též mám už jedny adidasky zničené. Šlo o úplně normální sportovní kecky ca za litr

id
hodnocení

1x

Ach jo, to jsme my Češi, stále nespokojeni. Když se solily chodníky, bylo zle. Když se posypávají, je taky zle.

Takže otázka - jak ošetřit chodníky v zimě, aby byli všichni lidi spokojeni? A aby byly chodníky ihned první jarní den vyčištěny a vypadaly jako nové :-D

hodnocení

0x
Pohorky - wibramy jsem kdysi dávno po horách, dolinách, cestách-necestách i v městech nosil řadu let. Tenkrát guma na podrážce byla kvalitní.
Polobotky s koženými podrážkami mi také vydržely řadu let. Do hor jsem s nimi, pravda, nechodil.
Dnešní podrážky ze všech možných kombinací gumy a plastických hmot přece nesmí vydržet roky! Výrobce chrlící tisíce a tisíce párů kouká na na zisk. Teda ne na kvalitu.
A spotřebitel/ka kouká na módu...
Takže obměna obuvi je nutná a mnohým prospěšná. Kamínky na chodníku jsou jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout.
.
Technické služby jsou klidné...
Máte pravdu, měly by to uklidit. Vydržte, nejsou lidi.

Pohorkový vibram je odolný, ale trvrdý. U pohorek je to dobře, ale jinde to může vadit.

Mimochodem - štěrk na chodníku je důsledkem zákazu soli na chodníku. A ten štěrk především přidává práci údržbě kanalizace ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]