U nás ve městě je přes zimu plno štěrkových špičatých kamínků,které se zabodávají do podrážek od bot.Už jsme v rodině takto zničili několik párů bot,kde se udělaly v podrážkách díry a zatýká za deště do nich.Neměly by to správně Technické služby už náhodou na jaře uklidnit?
Pohorky - wibramy jsem kdysi dávno po horách, dolinách, cestách-necestách i v městech nosil řadu let. Tenkrát guma na podrážce byla kvalitní. Polobotky s koženými podrážkami mi také vydržely řadu let. Do hor jsem s nimi, pravda, nechodil. Dnešní podrážky ze všech možných kombinací gumy a plastických hmot přece nesmí vydržet roky! Výrobce chrlící tisíce a tisíce párů kouká na na zisk. Teda ne na kvalitu. A spotřebitel/ka kouká na módu... Takže obměna obuvi je nutná a mnohým prospěšná. Kamínky na chodníku jsou jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout. . Technické služby jsou klidné... Máte pravdu, měly by to uklidit. Vydržte, nejsou lidi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.