Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocenska a kontrola

Od: eleonora* odpovědí: 8 změna:

Prosim,muze prijit kontrola nemyslim ted od zamestnavatele ,kdyz marodim druhy den? Mam psa ktery potrebuje pohyb a musim mu udelat hodinovou prochazku . Vychazky mam,az od nedele

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Jasně že může. Pokud nemáš vycházky tak venčení musíš zajistit jinak - najmout někoho na výpomoc, psí hotel atd.

hodnocení

2x

Pokud marodíte a nemáte vycházky, nehnula bych se z domu. Nikdy nevíte. Mně přišla kontrola už hodinu po tom, co mě pan doktor poslal do postele. Takže hodinovou vycházkou s hafanem si koledujete o malér.

Určitě máte nějaké kamarádky, které Vám pejska vyvenčí. Telefon má dneska každý, stačí se domluvit. Uvidíte, že seženete. Já občas známé hlídám na pár dní čubinku a jsme spolu hrozně rády. S Ritou je mi fajn. Jistě Vám také někdo vyhoví. Klidně bych si pro pejska přišla, ale Vy jste určitě někde 200 km od nás. :-D To je zákon schválnosti. Jaga.

gg*
hodnocení

0x

jednoduchá rada, choď okolo baráku nebo si najdi někoho na venčení

eleonora*
hodnocení

Ja se,ale neptala na tuhle radu,u nas nejde chodit okolo baraku,baraky jsou nalepeni jeden na druhy a uzka kratka ulice

gg*

tak choď tam a zpět vždy 30 metrů, abys viděla na svůj vchod :)

Dávat rady na to, jak obechcat systém k vlastnímu profitu ... ne*stop*

nelka
@gg asi nemáte psa, co? Léčit se je jedna věc, ale pes je prostě živý tvor co má své potřeby a nejde ho na pár dní vypnout nebo tak něco... Většina psů se tam kde to považuje za své ani nevy... Zkrátka aby mohl vykonat potřebu potřebuje třeba 20min svižné procházky. Těžko mu vysvětlíte - hele, teď tejden budeš kadit tady u toho keříku
Čoklovi sehnat venčitele.
gg*

ale vysere, kdyz ho uvazes u boudy, taky se vysere :) Vase starosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]