Nejste přihlášen/a.
Proč se tak často prodavačky při vstupu do prodejny (i odchodu ven) u bezpečnostní brány skrčí? Nenapadá mě žádné logické vysvětlení, jen pár hodně blbých. Díky
Toho jsem si nikdy nevšimla. Napadá mne obdoba japonské poklony směrem k tatami. Něco jako stavovská úcta k pracovišti..
Nebo nechtějí být na kameře..
Zase troll?
Jaké zase a jaký troll? Co to melete? Slušně jsem se zeptal, evidentně děsný problém slušně odpovědět!
Díky Vašemu rozčílení je evidentní, že jsem se trefil!
Jinak tedy dotaz KDE jste toto viděl? Viděl jsem hoodně koně blít, převracenou fůru hnoje, ale takovou píp ještě ne.
žábu bušit pěstí do skály, stíhačku couvatproč se nezeptá těch, které se krčí? Také jsem si nikdy nevšíml, proč by se krčily, ledaže chodí na kouřovou a nechtějí být na kameře, pokud tedy nemají vysoký vzrůst a nízký futra
Diesele. Říká se převrácenou maringotku. A fůru hnoje jsem v mládí dokázal převrátit na místní komunikaci kolmo k jízdě z traktorového vleku. Koukal jsem na to jako na zjevení, jak to šlo rychle. Blik a už to lehlo na asfalt. Než jsme k ní dojeli odpoledne s nakladačem, tak tu fůru odvozili nedalecí místní zahradkáři. Kovář nám říkal, že už tam nemáme jezdit.
Jeden čas jsem prodávala a nikdy jsem se při vstupu nekrčila, ani kolegyně, dokonce se jedna natáhla, aby odhrnula záclonku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.