Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se prodavačky u vstupu skrčí?

Od: janv odpovědí: 15 změna:

Proč se tak často prodavačky při vstupu do prodejny (i odchodu ven) u bezpečnostní brány skrčí? Nenapadá mě žádné logické vysvětlení, jen pár hodně blbých. Díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

@janv - Proč se prodavačky u vstupu skrčí?
Protože jinak trčí... *smich*

25.03.22 06:39

*haha*

liska5
hodnocení

4x

Toho jsem si nikdy nevšimla. Napadá mne obdoba japonské poklony směrem k tatami. Něco jako stavovská úcta k pracovišti..:-D

Nebo nechtějí být na kameře..

Nebo nechtějí být ofouknuté průvanem. :-D Prodavačku jsem taky dělala, ale tohle jsme nedělaly. Ani jinde jsem si toho nevšimla.

hodnocení

4x

Tipuji, že to bude nějaký lokální lidový zvyk Vašeho kmene.

Jezdím po celé republice, ale skrčených prodavaček jsem si nikde nevšiml

hodnocení

0x

Zase troll?

výtka
Upozornění od sys hejkal 24. 03. 2022 22:19:26
Prošel jsem mnoho dotazů či příspěvků @janv a nenašel jsem známky trolení.
Takto začínají hádky a osočování! Viz reakce...
janv
hodnocení

Jaké zase a jaký troll? Co to melete? Slušně jsem se zeptal, evidentně děsný problém slušně odpovědět!

Díky Vašemu rozčílení je evidentní, že jsem se trefil!
Jinak tedy dotaz KDE jste toto viděl? Viděl jsem hoodně koně blít, převracenou fůru hnoje, ale takovou píp ještě ne.

gg*

žábu bušit pěstí do skály, stíhačku couvatproč se nezeptá těch, které se krčí? Také jsem si nikdy nevšíml, proč by se krčily, ledaže chodí na kouřovou a nechtějí být na kameře, pokud tedy nemají vysoký vzrůst a nízký futra :)

Nikdy jsem si nevšiml, že by se prodavačky u vchodu skrčily.
Ale jen tak mimochodem, couvat stíhačku ve vzduchu jsem již několikrát viděl.
Tak jsem se několika holek z marketů zeptal - netuší, o čem je řeč... "stíhačku couvat - to tuším umí harriery, ne? A asi i ten padlý ukrajinský display pilot, ten to uměl s migem 29
Ano, umí to Harrier.
V trochu jiném podání to dělal Václav Vašek s MiG 29. A stalinští sokoli na Su 27. I když to nebylo klasické couvání, alébrž pád po ocase.
Harrier přilétl, zastavil ve vzduchu,párkrát se otočil na místě, odcouval přes půlku letiště, zastavil, uklonil se a odlétl pryč.

Diesele. Říká se převrácenou maringotku. A fůru hnoje jsem v mládí dokázal převrátit na místní komunikaci kolmo k jízdě z traktorového vleku. Koukal jsem na to jako na zjevení, jak to šlo rychle. Blik a už to lehlo na asfalt. Než jsme k ní dojeli odpoledne s nakladačem, tak tu fůru odvozili nedalecí místní zahradkáři. Kovář nám říkal, že už tam nemáme jezdit.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, nízká dveřní futra - prevence úderu do hlavy. Zdravím!

hodnocení

0x

Jeden čas jsem prodávala a nikdy jsem se při vstupu nekrčila, ani kolegyně, dokonce se jedna natáhla, aby odhrnula záclonku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]