Dobrý den...tak jsem si chtěla udělat nějaký obraz do bytu úplně něco jednoduchého v kombinaci černé a bílé obraz mám asi už 14dni a jsem stále na vážkách. Jeden den bych ho povjesila a pak zas vyhodila. Jsem příšerná detailistka a vím že to dokonalí není ani ty obličeje. Vím dneska že se malují a tvoří šílený věci . Tak stále nevím vyhodit upravit či nechat :,-) asi hodím na půdu a bude.
To je sice pěkné, že je to na šepsovaném plátnu, ale důležitější je, jestli se na to někdo chce dívat a zdobit si s tím svůj byt. Kdybych to náhodou viděla viset u někoho, s kým se dobře znám, nemlčela bych a řekla, ať to sundá. Kdybych to viděla u cizích lidí, přešla bych to mlčky. Jen bych si v duchu myslela své. Budu upřímná. Ani na půdě bych to nechtěla mít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.