Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastnoruční obraz co s ním?

Od: lida56 odpovědí: 13 změna:
Dobrý den...tak jsem si chtěla udělat nějaký obraz do bytu úplně něco jednoduchého v kombinaci černé a bílé :) obraz mám asi už 14dni a jsem stále na vážkách. Jeden den bych ho povjesila a pak zas vyhodila. Jsem příšerná detailistka a vím že to dokonalí není ani ty obličeje. Vím dneska že se malují a tvoří šílený věci . Tak stále nevím vyhodit upravit či nechat :,-) asi hodím na půdu a bude. :)
Vlastnoruční obraz co s ním?
Vlastnoruční obraz co s ním? #2

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

3x

Vy se na to budete koukat, my nikoliv. Tak je to na vás.

inspa*
hodnocení

3x

Za mě vyhodit, je to kýč. Ale koukat se na to budete vy, takže je to na vás.

joudic*
hodnocení

2x
tak ono je to hlavne jen kus papiru, ktery mohl vyjet i z tiskarny, na platne by to vypadalo hned jinak
lida56
hodnocení

Je to šepsavané plátno Šeps 50x60
joudic*
no ja myslel klasicke platno na ramu, ktere ma aspon prostorovy 1cm, tohle je tedy platno, ale je to porad jen "papir"

hodnocení

2x

To je sice pěkné, že je to na šepsovaném plátnu, ale důležitější je, jestli se na to někdo chce dívat a zdobit si s tím svůj byt. Kdybych to náhodou viděla viset u někoho, s kým se dobře znám, nemlčela bych a řekla, ať to sundá. Kdybych to viděla u cizích lidí, přešla bych to mlčky. Jen bych si v duchu myslela své. Budu upřímná. Ani na půdě bych to nechtěla mít.

hodnocení

1x

Co člověk, to jiný vkus. Já bych něco takového ani nemaloval, natož to ještě někde pověsit. Jde z toho nepříjemný pocit.

hodnocení

1x

Mimozemska siamska dvojcata.

Klidne si to poves, sundat to - predpokladam - pujde kdykoliv.

mai
hodnocení

0x
Přestože je tam to srdíčko, přijde mi to takové studené, nucené, pichlave. Jako by ti dva byli násilím svázáni k sobě. Jenom můj dojem.
lida56
hodnocení

Ano takový divný pocit z toho vyřazuje. Přesto že záměr byl jiný :)

hodnocení

0x

Zdravím,,,čím to máte malované?Olejem asi ne.

lida56
24.03.22 17:06

nov
hodnocení

0x

No, spíš než obraz to vypadá jako vystřihovánky pro děti. Působí to poněkud ponuře, ale je to pouze můj názor..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]