Nejste přihlášen/a.
Už nějakou dobu chci svým blízkým přes rádio Impuls udělat radost. Občas mají takovou akci, kde jim můžeme poslat vzkaz a tel. číslo přijemce a oni mu zavolají. Je to něco originálního a rozhodně to překvapí. Neví někdo, jak se k tomu přihlásit? Děkuji.
(Odpovědi typu "To tomu člověku zavolej sám" si nechte)
Myslíte přání s písničkou? To dělá Český impuls, mají na to číslo, na kterém přijímají zprávu od zájemců. Ale nikdy jsem toho nevyužila, takže leda mrkněte tady a zkuste jim zavolat:
Takový sladkobolný životopis, jako z červené knihovny, který uvedl pan @jirisup bych nepsala. Proč? Spíš bych požádala o písničku pro pana, paní XY, která/ý/ slaví dne toho a toho kulaté narozeniny. Hodně zdraví a pohody přeje třeba Pepa s rodinou. Hotovo. Můžete si i zvolit skladbu, kterou má dotyčný rád.
Psala se 70. léta, mé 2 kamarádky pracovaly na chmelové brigádě. Tehdy běžel na Hvězdě písničkový pořad Kolotoč. Hráli právě brigádníkům. Poslala jsem tam prosbu, ať zahrají Zdeně a Olině, které jsou na chmelu tam a tam. Zahráli pro ně a děvčata měla opravdu radost. Od té doby jsem ničeho podobného nevyužila. Popřeji v kruhu rodiny a připadá mi zbytečné troubit po celé zemi, že paní XY má už sedmdesátiny. Myslím, že většina lidí to raději oslaví v soukromí. Tehdy jsem to udělala spíš "z mladické nerozvážnosti." Děvčata to ale potěšilo. Jo, mládí, to ještě člověk všechno troubil do světa...Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.