Přátelé, máte někdo zkušenosti s hodinkovna.cz? Jsou to poláci, ale obchodní podmínky mi připadají celken ok. Nenašel jsem žádné reference nato, že jsou v googlu na prvních pozicích při hledání hodinek...
zdravím, zkušeností a recenzí je na netu určitě dost, od lehce horších až po ty dobré které jak jsem v rychlosti mrknul převyšují.. Opravdu lze lehce dohledat.
Takže neporadím, nemám osobní zkušenost přímo s tímto obchodem..
Jen přidám vlastní názor.. hodinky jsem vždy kupoval v obchodě, vyzkoušet.. osahat.. nechat si poradit.. Je to něco jako šperk na ruce a obrázky na netu jsou jen obrázky. (ale je to věc názoru..)
Díky. Já našel zkušeností minimum. Jinak - vlastně vím, co chci takže nepotřebuji vybírat osobně. Mám v merku hodinky konkrétní model, oproti jiným srovnatelným modelům výrobce jsou o skoro třetinu levnější(nějakých 1100 vs 1600).
Už bych nekoupila hodinky jinde, než ve zlatnictví atp. Před Vánoci jsem sestře objednala hodinky Gant a Tommy Hilfiger na 2 e-shopech a z obou přišly evidentní padělky. Nebyl tedy žádný problém s vrácením, e-shopy velké, známé, mám spíš pocit že ten shit jim tam dodávají a asi o tom ani nevědí. Značkových hodinek jsem koupila již několik a tohle byly faky jak z tržnice, naprosto evidentní. Takže víckrát ne.
Tak tady jde o hodinky kolem 1500kč, žádné snobácké vystřelky. Navíc timexy s indiglo - to jsem u ťamanů nikdy neviděl. Mimochodem, pokud neznalému někdo chce prodat fejk, tak to s klidem udělá i osobně.
Tak lidi vidí na ciferníku 30M a jdou se s tím potápět. Já jsem nakonec spokojen, ale nemáčím je - je to jen proti pocákání. Samozřejmě i timex má hodinky do vody, ale musíte si správně vybrat. A pokud netěsní, proč nereklamujete...
Objednal jsem si u nich hodinky s vodotěsností do 100m. Při prvním osprchování se zarosily. Bylo to asi 3 týdny po nákupu přes internet. "Naštěstí mají prodlouženou možnost vrácení na 100 dní". Aspoň to inzerují! Poslal jsem hodinky zpátky s formulářem pro vrácení peněz. Bylo mi sděleno, že se opravují. Když jsem odpověděl, že jsem poslal hodinky zpátky, odstupuji od smlouvy a požaduji vrácení peněz, přišel mi mail, že mají právo udělat pokus o opravu. Nedodržují ani to co slibují. V mém případě možnost vrácení do 100 dní. UŽ NIKDY!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.