Nejste přihlášen/a.
Podle mě je nejlepší žít asi zde... sice je zde vláda, co stojí za stalou belu (to by byl jediný důvod stěhovat se někam, kde mají lepší vládu), ale z peněžního hlediska mi přijde dost blbý se stěhovat. Kdo ví, co se stane s tou ekonomikou v daném státě, a za milionovou bankovku si budete moci koupit maximálně tak kostkový cukr jako levnou bonboniéru. Držím se pravidla "Kdo chce víc, nemá nic". A leckdy je to pravda.
Tolikrát jsem se už s někým bavil na toto téma. Nejvíce bych asi dal na sympatie k dané zemi, chtěl bych, aby tam bylo teplo, ale ne horko, přijatelné náklady na život, dobré a dostupné zdravotnictví (u mé osoby rozhodující, jelikož jsem tak jako tak odkázaný na léčbu, kterou bych jinde asi těžko sháněl), dobrá možnost spojení s ČR, přece jen tu mám rodinu, přátele, kořeny. Ideálně, aby počasí v dané lokalitě netvořilo nějaké extrémy jako hurikány, záplavy, atd. Slušní lidé, bezpečí, žádné nebezpečné zvířata, pracovní možnosti a spousta dalších aspektů. No, ve finále se asi dostanu k tomu, že v ČR se žije velice slušně a pohodlně a nebýt otravných covidových opatření, tak si právě takové lokality vyhledávám jako časté cíle dovolených a nic jiného neřeším.
Vzdálenější část rodiny žije v San Antoniu, takže pokud, tak bych směřoval tímto směrem, část v Kanadě, ale to už je trochu mimo zájem. Líbil by se mi i Island, krásné místo, ale trošku dražší a chladné, stejně tak Norsko. A bydlet dlouhodobě někde na exotickém ostrůvku je sice krásná představa, ale počítám, že se to časem přejí, začne chybět civilizace a výše zmíněné důvody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.