Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč spáchal vojenský analytik Martin Koller profesní sepuku

Od: jardacountry® odpovědí: 41 změna:

Chtěl bych se vás zeptat, co si myslíte o tom, proč Martin Koller spáchal v českém rozhlase profesní sepuku. Proč odpálil ten dělostřelecký granát pod svýma nohama?

Proč spáchal vojenský analytik Martin Koller profesní sepuku

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x

nekdo ty oci tem lidem otevrit musel docela bych chtel videt oblicej ty moderatorky *cteni*

20.03.22 21:57
Proč spáchal vojenský analytik Martin Koller profesní sepuku #2
Proč to ten primitiv neřekne do očí samotným ukrajincům? Tenhle dobytek je schopný ruským okupantům ke vstupu do ČR nachystat červený koberec. Kremelská prolhaná propaganda má lidem otevírat oči?

Teda, zmizíče, nevím, kdo je tu primitiv ..

monarc
Teda to sis ďáble dovolil dost, souhlasit s Kollerem!:-D Divím se, že Tě Milan nesmazal! :-D Koller jako vždy tne do živého a popisuje stav na Ukrajině ve vší syrovosti, jaká opravdu je. Např. tu část s informací, že sem přijíždějí hlavně bohatí Ukrajinci v baworácích a drahých autech mám potvrzenou od souseda, co jezdí na služebky do východního SK. A podotýkám, že o tom začal mluvit sám od sebe jak z toho byl v šoku, co sem jezdí - že si připadal jak v Německu.
monarc
Zmizik a Orion jsou najatí Elfíčci mající za cíl "dehonestovat" osoby s jiným názorem, než ten, co je veřejně prezentovaný. Orion se ke všemu odkopal a přijde mi, že je to náš dobře známý "bublaa". Ten jasánkovský sloh by odpovídal. :-D Ale nezlobme se na ně, je to jejich práce a možná jsou za ni štědré odměny.:) Naštěstí lidé nejsou hloupí a umí si sami hledat informace a přemýšlet. Lži se nedají lidem valit do hlav do nekonečna.
break

Co je špatného na tom, že někteří mají dráha auta? To tady máte všichni představu, že každý Ukrajinec tře nouzi s bídou a zmůže se maximálně na Samaru?

@monarc - Ne každý, kdo přijede "drahým autem" je bohatý - ono totiž jede dohromady víc lidí (rodin/sousedů) a logicky si na dlouhou cestu vyberou nejlepší vůz.

007cz
A ne každý soudruh se dusí závistí.

monarc

A kdo mě najímá? U koho se mám hlásit? *smich* Sleduji mimojiné ruská média, porovnávám je s médii BBC, porovnávám oficiální účty starosty Kyjeva na telegramu, dále porovnávám TW účty několika českých a ukrajinských lidí přímo z místa. Je toho mnohem víc. Pokud máš alespoň trochu inteligence a nebojíš se ji použít, můžeš to zkusit taky*smich* Ruská média smí psát pouze takovou pravdu, která je odfiltrována cenzorním úřadem Roskomnadzor, odkaz zde: https://rkn.gov.ru/ Přímo na stránkách tohoto úřadu je manuál, jak mají ruská média informovat veřejnost. Ale pozor, tady pan "monarc"nás bude školit, jak má uvědommělý občan shánět informace. Tak si to svoje školení seber a jdi s tím třeba do haj*lu *smich*

hodnocení

4x

"Koller už v minulosti v médiích opakovaně prosazoval proruské narativy, například při předchozí ruské invazi na Krym. Podle portálu Manipulátoři.cz v Rusku dlouho žil a názory Moskvy tlumočil na portálu Parlamentní listy. Portál Echo24 také upozorňoval, že za minulého režimu Koller spolupracoval s StB."

monarc
Máš tam něco k věci kromě nálepkování? Ohledně členství v STB dej důkaz. Koller tvrdí neco jiného.

Mně je Koller ukradenej, já ho nesleduju. Všimněte si velevážený pane, že text je v úvozovkách, to obvykle znamená, že se jedná o citaci. Je to z článku na idnesu.

Bublaa nazdar bejku, já to věděl že jsi to ty Orione.

hodnocení

4x

O čem že ta Ukrajina vlastně je:

vlkovobloguje.wordpress.c/...

Přečetl jsem článek, co zde ra252 už podruhé linkuje. Ten text je sepsán dobře, tedy dobře z hlediska ruské propagandy. Jedná se o článek, jehož kostru tvoří skutečné události, ovšem ty události jsou vysvětlovány poněkud svérázně a je na ně nabalena spousta Rusku stranících domněnek až vyložených lží. Je to bohatě ozdrojováno, což má dodat na důvěryhodnosti, ovšem autor se moc nezaobírá důvěryhodností, či spíše nedůvěryhodností některých zdrojů. Tedy za sebe mohu říci, že se jedná o toxickou bramboračku, která má za cíl zasít semínko pochybností u lidí, kteří dění ve světě sledují jen povrchně.

A co argumenty? Toxické?

Nejlepší na celém elaborátu je odstavec, kde se popisují útoky ruské armády. Nedobývá silně bráněná města, neničí civilní infrastrukturu...

Já to tedy vidím úplně jinak.

Truhlíku - tušíte, jak vypadá třeba takový dělostřelecký útok? A co z takového města zůstane? Nebo jak vypadá město po kobercovém náletu po vzoru USA?

252. Bůh Slunce. To je na mě?
Pokud ano, moc rád se nechám poučit.
monarc
K tomu článku není moc co dodat. Pěkně přehledně sepsáno a dáno do logických souvislostí.

Jak to tedy je s ruskými útoky?

Když neničí civilní infrastrukturu? JE je vojenská infrastruktura? Když nedobývá silně opevněná města, proč jsou už některá města skoro rozbombardovaná?

jenyku - tušíte, co je to bombardování?

Ra, tuším, naštěstí jsem to nikdy osobně nezažil.
Ale stále se ptám, jak to je možný, že jsou rozbombardované města, když v tom elaborátu se píše něco úplně jiného.
Takže buď je ten článek nesmysl, nebo to bombardování asi točí v Hollywoodu? Tak jak to je?

Která města jsou rozbombardovaná?

nox®

Ra: Žádné, vše je zaplavené sluncem a zpěvem ptáčků. V Mariupolu je teď prý krásně, doporučuji vám udělat si tam výlet. d39-a.sdn.cz/...

Ra, opravdu nejsou žádný města rozbombardovaný?
Ono nemusí být komplet srovnaný se zemí. Stačí půlka města.
Proč tedy Ukrajinci houfně prchají? A proč prchají na západ, když na východ to mají blíž a je tam, až k Tichému oceánu, úplný ráj na zemi. Alespoň podle některých zde.

jenyku - proč z Ukrajiny prchlo 10 milionů lidí ještě před 24.2.2022?

Kde jste zase vzal tuhle blbost, že z Ukrajiny již před válkou uteklo 10M lidí? Ty vaše "informace", to je fakt jak z ruský televize. Samozřejmě nějací Ukrajinci šli za lepším a nebylo jich málo, ale ne 10M, a pročpak nešli do Ruska, té země zaslíbené? Že by to bylo tím, že z putinova Ruska se v posledních letech stala odpudivá parodie na svobodný prosperující stát?

Tak raději obrázek, protože s odkazem v odkaze si forum zjevně neporadí.

Proč spáchal vojenský analytik Martin Koller profesní sepuku #3
Ra, původní otázka zněla jinak. Ptal jsem se, proč se v tom elaborátu píše, že ruská armáda nedobývá silně bráněná města a neničí civilní infrastruktury. Každý vidí, že to je bohapustá lež.

Tohle je opravdu jak s malejma dětma. Víte kolik třeba ve světě žije asiatů, třeba Číňanů?
Předpokládám že chápete, že početná populace ukrajinské národnosti ve světě nevypovídá naprosto nic o dění na Ukrajině v posledních letech. Ra252 chtěl evokovat dojem, že z Ukrajiny kvůli banderovcům nebo já nevím kvůli komu uteklo 10M lidí a to jednoduše není pravda.

A to, že při rozpadu SSSR měla USSR 52 milionů obyvatel a v roce 2021 už 42 milionů (do nich se ovšem počítaly i miliony občanů Ukrajiny trvale přežívající v zahraničí, ale s občanstvím).

To Ty jsi jako malé dítě. Ptáš se proč nejdou do Ruska. Dám Ti odkaz, že v Rusku jich je nejvíc a nejsi spokojen. Ptáš se, kde se vzal údaj 10mega. Dám Ti odkaz, že diaspora z Ukrajiny za posledních 42 let je 20 milionů lidí a zase se Ti to nelíbí...

Slepý, hluchý... jako mezek.

Já jsem myslel, že se zde bavíme o exodu z posledních let, které mají nějakou souvislost s posledními událostmi, tedy dejme tomu od tzv. oranžové revoluce nebo o něco dříve. Vy jste to pojal jako kompletní historii ukrajinské diaspory. Já o voze, vy o koze.

Já jsem taky jednou myslel a málem se p...l
To je neskutečné ten bublaa.

Takže když jich odešlo 20 milionů v dobách relativního klidu, tak v nedobrých dobách jich asi nula nebude, že...

Věřím tomu, že konkrétní čísla se dají dohledat, ale to se mi fakt nechce. Ale jeden příklad za všechny... Po Majdanu, kdy podle všeho měla Ukrajinu čekat zářivá budoucnost došlo k událostem v Doněcku a Luhansku... od března 2014 do června 2015 uteklo z Ukrajiny 900.000 lidí, z toho 746.000 do Ruska.

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

Muselo mu hrábnout, jiná možnost mě nenapadá *bzum*

jedubabicka: naprostý souhlas - dneska říct bez obalu pravdu je na kriminál. *alene*

liska5

Ta proruská část národa ho čte a přeposílá videa. A ještě Petra Štěpánka./ Parlamentní listy/

.. Jó, kdyby to bylo naopak, tak nás tu všechny seberou. Ještěže my tu máme trochu víc té demokracie.

hodnocení

0x

Historie 32 let souvislostí ..

vlkovobloguje.wordpress.c/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]