Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodat nebo neprodat nemovitost?

Od: lenulakr® odpovědí: 4 změna:

Prosím, jaký máte názor, je vhodné mít peníze nebo nemovitost? Uvažujeme o prodeji, ale nevím, kam peníze uložit. Nebylo by lepší s prodejem počkat? jak to vidíte? Nebyly by to miliony.Dík za názor.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Já vloni přiletěl domů s řevem " nechci tu žádnou hotovost, prý čtyřprocentní inflace, fofrem jdeme koupit, co půjde". Dnes jsem zaslechl něco o patnácti procentech. Já bych neprodával.*poctar*

hodnocení

5x
Záleží, jaká je to nemovitost a jakou ročně potřebuje údržbu. Podle toho bych se rozhodoval.

hodnocení

4x

Pokud nepotřebujete peníze, tak neprodávat. Spíše pronajmout, vylepšit, investovat do domu.

joudic*
hodnocení

4x
prodavat jen pokud ty penize vyuzijete na investici jinde.. ja budu zit mimo cr a dum se bude pronajimat donekonecna, protoze to, co ma ted hodnotu 4mil bude mit do 5-10let hodnotu 8mil. Cim pozdeji prodam, tim lepe se budu moci rozhodovat dal, jestli maly hotel na plazi nebo jen hospodu s par hostel luzkama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]