Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouho jde zjistit THC v těle. Před dvěma dnama jsem si dal 3-4 potahy s přáteli, 29.3 mám jít na testy ohledně RP. Tak bych se chtěl zeptat jestli mi testy můžou vyjít pozitivní? Zkušenost s marihuanou jsem měl poprvé ale mám strach, tak se chci radši zeptat.
Strach máte opravněný, zjistit mohou a nemusí. Bylo by dobré, kdyby test vyšel pozitivn. ŘP by se tak oddálil a možná do té doby byste dostal rozum.
joudic*
a co vy mela jste, nejlepe mnohokrat, abyste vedela jaky je vliv na cloveka a mohla soudit, nebo to jen srovnavate s alkoholem a necim neznamym obavanym, protoze jine srovnani nemate? Je tezke prebit vymyty mozek, to vidime v rusku, na veci musi clovek prijit sam, napriklad mit uspesneho zete apod, ktery misto alkoholu kouri travu, a pozorovat na oslavach jeho a ostatni a brzy zjistit, kdo je to fetacke prase, jestli on nebo ti ozralci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.