Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledujete radiační situaci?

Od: zmizik® odpovědí: 22 změna:
Sledujete radiační situaci poté, co mírová denacifikační ruská vojska obsadila nacistickou největší jadernou elektrárnu v Evropě, zajímá vás situace a víte kde tyto údaje sledovat?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Ne, raději sleduji, jak prudce letí dolů ceny PHM. Nejprve trochu stouply, asi o dvacku za litr a teď se řítí dolů, i o korunupadesát...

smode2
19.03.22 13:18

*haha**hej*

pb®
hodnocení

4x
Ne, ale občas si poslechnu Danu Drábovou. To je dáma, které věřím a navíc se dobře poslouchá.
vernon
Myslím, že paní inzenýrka je poněkud nekriticky přeceňována...

No to je zvláštní, já z té paní Drábkové mám zase takový divný a nejistý pocit. Na mne teda ten její projev působí tak, že jsem na vážkách, jestli mám všemu věřit, nebo jestli nemám všemu věřit. *co*Ale když ji všichni zvou do různých pořadů a zastává takovou funkci, tak snad jsou ty mé divné pocity neopodstatněné. Ale přesto jsem vždycky taková "nejistá", když tu paní poslouchám. Ono je totiž v naší zemi možné úplně všechno. *zmateny*

monarc
Je dobře, že jste suzy nejistá ohledně paní Drábové. Nepopírám její znalosti a schopnosti ohledně jaderné energetiky... Ovšem dva roky covid hysterie ukázaly jasně, že znalosti a odbornost silně podléhaly politice a jejím nesmyslným rozhodováním. Tady to teď nebude jiné. Držte se intuice. ;)
jarin*
To souhlasím, pokud jde o jadernou fyziku, zůstávejte ve střehu. Co kdyby vše bylo jinak!

monarc
hodnocení

2x
Ohledně tohoto jsem vklidu. Dokud budou JE v rukou Rusů, je vše v pořádku a nic nehrozí. Jak píše berger, jsou tu jiná, důležitější témata k řešení a za ty Putin nemůže.
nox®
Tak počítám, že nikdo není tak hloupý, aby elektrárnu vyhodil do povětří, ale zajímalo by mě, jak může být vše v pořádku, když JE padne do rukou okupantů, kteří v jiné části země srovnávají města se zemí a z jejich trosek vynášejí lidé mrtvé těla dětí...
V poradku to neni predevsim pro ukrajince, kteri by mohli skoncit bez el. Tomu straseni o bombardovani a zapalovani jaderky nejak neprikladam velkou vahu, protoze jak uz bylo receno, nikdo asi nebude tak hloupy. To tam rovnou můžou hodit atomovku a majit to bez starostí.
hodnocení

Dokud bude JE v rukou okupantů, kteří se k ní museli prostřílet a mnoho rodin přitom zemřelo, tak jste v klidu? A předtím jste nebyl? Aha.
Dokud bude JE v rukou okupantů, kteří se k ní museli prostřílet a mnoho rodin přitom zemřelo, tak jste v klidu? A předtím jste nebyl?Aha. Nevím jak Vy uvažujete. Ale být na místě agresora, snažím se také obsadit všechny strategické objekty-Elektrárny, rafinérie těžkou výrobu atd protže to je dost zásadní krok ke snížené bojeschopnosti "neopřítele" !Jinak pokud by agresor chtěl chtěl použít pomyslnou jadernou energiei elkektrárny k ničení když má dostatek prostředků na to aby je použili a nemuseli obsazovaz nějako JE ! To by nedávalo ani krapet smysl!
monarc
Ukážete mi noxi ta srovnaná města se zemí? Já o nich nevím, proto se ptám...
Zmizík jako vždy mimo mísu, na to ani nemá smysl reagovat...
hodnocení

Tak tedy srovnaná města se zemí:

Sledujete radiační situaci?
Sledujete radiační situaci? #2
Sledujete radiační situaci? #3
hodnocení

Mariupol, město velikostně Brna se brzy vymaže z mapy. Každá rudá filcka si může při troše snahy najít dostupné obrázky nebo videa.

Sledujete radiační situaci? #4
Sledujete radiační situaci? #5
hodnocení

A nevadila by ta zničená města i s mrtvolama? Aby se rudé filcky mohly pokochat a potěšit?

nox®
monarc: Můžete se podívat sám na uvedené fotky, případně se dají najít spousty dalších fotografií rozsekaných ulic posetých mrtvolami, případně zásahy, kdy ze sutin vytahují bezvládné těla dětí a neúspěšně se pokouší o resuscitace. Ukrajina je snad devátá země, která má nejvíce jaderných elektráren, dokonce Záporožská JE je snad nejvýkonnější v celé Evropě. Není tedy jediný důvod, proč by elektrárna v rukou jejich vlastníků neměla být v pořádku. Naopak bych měl obavu o bezpečnost od okupantů, kteří se neštítí dělat výše zmíněná zvěrstva.
monarc

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 20. 03. 2022 07:39:54
šíříte nepravdy
monarc

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

2x
Zajimavejsi je sledovat pri nakupovani zeny bez respiratoru. Po dvou letech se citim jak v sedmem nebi *smich*

hodnocení

0x

Tak nevím. Ptáte se abyste zjistil, kde sledovat? Nebo je to pokus o lehkou osvětu?

Pokud je správně možnost b), u mě to zabralo. Ovšem, krom textové zprávy ve stylu "všechny přístroje pracují normálně a astronauti se cítí dobře", to úplně není čtivo pro širokou veřejnost a to ani v češtině. Tedy něco odkazů jako příklad:

sujb.cz/...

suro.cz/...

remap.jrc.ec.europa.eu/...

hodnocení

0x

Radiační situaci nesleduju, není důvod. Zkuste si zjistit jaké jsou největší zdroje radioaktivního záření v naší republice a s jakými hodnotami pracují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]