Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznate malířku nebo maliře?

Od: sklar® odpovědí: 2 změna:

zdravim nevite jmeno malire co maloval tady ten obraz? koleha to nasel ve sklepě tak mu chci pomoct jestli to nahodou nema nejakou cenu.dekuji sklař

Poznate malířku nebo maliře?
Poznate malířku nebo maliře? #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Toto vypadá na první pohled o dost lépe než malba, kterou jste zde měl před nedávnem. S tímto bych se nestyděla zajít za odborníky. Třeba do nejbližší galerie. Také jsem kdysi na internetu našla stránky, kde se nějak dal za poplatek identifikovat malířův podpis. Ale už to neumím znovu najít.

Kamarád má zvláštní sklep. Vy také (nebo půdu?) Já tam mám jen brambory a cibuli...

hodnocení

0x
Ať s tím jde do pořadu "Poklad z půdy". Tam mu to ocení a budou třeba vědět. Běží to na Barrandově.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]