Nejste přihlášen/a.
Dorotka má dnes 17 let. Tak nějak, jsme stejně staré. Je stále velice pohyblivá, zvědavá a zvídavá, hravá. Už sice většinou musí být na vodítku, protože je hluchá a mohla by vběhnout do vozovky. Ale stále musí všechno vidět a do všeho čuchnout. Celý život chodila navolno, večer s rolničkou a světýlkem, protože stačilo syknout a ona přiběhla. Dnes znakuji a ona se občas dělá, že kouká jinam. Ale poslechne. Je to psinečka pro radost. Myslím si, že se mi stále líbí na světě i díky ní.
Prosím osud, ať nás ještě nechá být spolu.
Jak staré máte pejsky?
NO mignutý belgičanem šel ke mně v šesti letech. Mohutný pes, přes padesát kilo, byl se mnou deset let, takže se dožil asi šestnácti. Na NO solidní věk, uspal jsem ho po úraze, nešlo to léčit. Momentálně sheltie 12 let, NKO 4 roky, prýkrysařík 4 roky, NO 3 roky, přítelkyně 48 let. Jinak k reakci jednoho rádce - to bude asi covidem a teď Ukrajinou, lidem čím dál, tím víc hrabe, objevuje se strašné množství pitomců...
Zdraví a pohodu vám oběma! U nás se bude za pár dnů také slavit. Ne psí narozeniny, ale příchod ke mně domů. Koncem března to bude šest let, co jsme spolu. Podle odhadů veterinářů a útulkářky z té doby má být pejskovi teď někdy sedm let. Vyrostl z něj chytrý až mazaný pes. Miluje všechny lidi (nejspíš i případné zloděje ), děti obzvlášť. Před fenkami se nakrucuje, že mám někdy obavy, aby se nezauzloval
. Mezi psími kluky kamaráda nemá. To je konkurence.
Doutnáku, nestrašíte . Svým způsobem mi to je jedno. Psala jsem to sem hlavně kvůli babi z OV, do rubriky, kde se na detaily snad tolik nehledí. Pejsek byl cikánům odebrán v prosinci. Tedy v údajných asi 8 až 9 měsících. Předpokládám, že u tak mladého zvířete se klidně mohl první odhadce seknout o měsíce, ale ne o roky. A pak to v průběhu asi čtyř měsíců další dvě osoby potvrdily, vlastně nerozporovaly. Ale ani velká chyba v odhadu by mi nemohla vadit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.