Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhody za citlivé info

Od: panmajer odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám počítačově-společenskou otázku spíše prostor k diskuzi, dnešního dne jsem narazil jsem na tento odkaz uloz.to, přijde mi docela nevhodné, nebezpečné, ne to není správné slovo... možná poněkud možno rizikové, proněkud nahrávat své osobní data na internet. Takže bych se Vás dámy a pánové a možná i další, chtěl zeptat zda je normální uveřejňovat své citlivé osobní informace k získání výhod u webových účtů. Je mi jasné, že "obchodníci"se zavazují chránit data, ale přeci nejsou svázání s Hipokratem a jeho přísahou. Vím, že jistí "obchodníci"nějaká značně soukromá data využívají jako náhrada za to že jsou jejich služby podstatě bezplatné, ale tohle mi právě přijde už docela moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prosím, jaka zdravotní, nebo osobní data jsou v tom Qr kodu

liska5
hodnocení

0x

Na tyhle věci nereflektuji. A mám klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]