Nejste přihlášen/a.
Příšel mi mail, že se v Praze konají demonstrace proti nastupujícímu fašismu v ČR. Je to pravda? V televizi a rádiu nic.
A co teď dělá Milion chvilek?
5x
Nástup fašismu patří spíš do slovníku obdivovatelů spasitele Putina takže ten mail bude klasický hoax.
Já teda nevím, ale pár titulků jsem potkal
Milion chvilek protestoval proti Babišovi: Nechceme vakcínu ... https://www.denik.cz › Regiony·
30. 4. 2020 — Předseda spolku Milion chvilek Mikuláš Minář přišel s transparentem 29. dubna 2020 do ... sešlo se k venkovní demonstraci několik set lidí, ...
Má to být něco aktuálního. Na seznamu těch povolenejch to není...
Třeba se někde nepovoleně srocují v Krčském lese![]()
denik.cz/...
2x
Nevšiml jsem si. Vím jen, že v neděli má být na Staromáku shromáždění Charty 2022.
"Nastupující fašismus"? Pokud definujeme fašismus jako propojení státního a soukromého sektoru (ekonomický fašismus), tak to je tady už dávno v podobě oligarchizace a mafianizace (kmotři).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.