Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demonstrace v Praze. Je to pravda?

Od: liska5 odpovědí: 15 změna:

Příšel mi mail, že se v Praze konají demonstrace proti nastupujícímu fašismu v ČR. Je to pravda? V televizi a rádiu nic.

A co teď dělá Milion chvilek?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pokk
hodnocení

6x

Tak "demonstrace proti nastupujícímu fašismu", tak v Praze se demonstruje každý den za (proti) kdejakou hloupost, nic si z toho nedělejte, ale asi si z vás někdo udělal šprťouchlata.

hodnocení

5x
Milionu chvilek zdechnul aktuální nepřítel - covidová opatření tak momentálně nemá proti čemu protestovat.
Nástup fašismu patří spíš do slovníku obdivovatelů spasitele Putina takže ten mail bude klasický hoax.
007cz
Ten nepřítel zdechnul "milionů chvilek pro demokracii" nebo iniciativě "chcípl pes"?

Přesně jak píše 007, chvilkaři se snad o covid nezajímali.

Já teda nevím, ale pár titulků jsem potkal

Milion chvilek protestoval proti Babišovi: Nechceme vakcínu ... https://www.denik.cz › Regiony·
30. 4. 2020 — Předseda spolku Milion chvilek Mikuláš Minář přišel s transparentem 29. dubna 2020 do ... sešlo se k venkovní demonstraci několik set lidí, ...

liska5
hodnocení

Má to být něco aktuálního. Na seznamu těch povolenejch to není...

Třeba se někde nepovoleně srocují v Krčském lese:-D

007cz
Proč jen pár vět? Smysl dá celý článek. Opravdu to byla demonstrace proti covidovým opatřením?
denik.cz/...

break
hodnocení

2x

Demonstrace? To je hezké, že lidé taky jdou občas ven a nesedí jen doma u televize.

Milión chvilek si dává chvilku pauzu...

venku se dají dělat různé pěkné věci, vyřvávat nesmysly v davu je pro ty co se mají dobře a nudí se

break

Oni se nenudí. Mají doma plno práce se čtením a rozšiřováním konspiračních teorií...

dm
hodnocení

2x

Nevšiml jsem si. Vím jen, že v neděli má být na Staromáku shromáždění Charty 2022.

"Nastupující fašismus"? Pokud definujeme fašismus jako propojení státního a soukromého sektoru (ekonomický fašismus), tak to je tady už dávno v podobě oligarchizace a mafianizace (kmotři).

To tady bujelo za ODS, naštěstí se to podařilo značně potlačit. Teď je sice ODS zase u vesel, ale snad už se tahle parta poučila a Fiala nic podobného nedopustí.

*frajer* Fiala nemá vliv na nic

zfgh
hodnocení

0x
Oznámené demonstrace v Praze: praha.eu/...

guma
hodnocení

0x

Pozor je to vrah Putin, kdo to organizuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]