Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Azyl pro ruske vojaky dezertery?

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Npzvazuje se nabidnuti azylu v EU pro, co by prestali bojovat za Rusy. Neni to trochu nebezpecne, mohou to udelat jen naoko,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Taky mi to moc smysl nedává, jim nabízet azyl. Pro Trockého si tahle mstivá bolševická cháska došla až někam do Mexika. Pochybuju že bysme pro ně byli bezpečnou destinací.

hodnocení

2x

I kdyby se našli takoví co odmítají bojovat, nikdy si nemůžeme být 100% jisti, že oddělíme zrno od plev. Otázka zní, jak moc jim pomůže azyl, když ruské složky půjdou po jejich rodinách. Podle posledních zpráv je mi jich čím dál méně líto.

Azyl pro ruske vojaky dezertery?
tebi
Moc se mi nechce věřit, že by civilistům nenapadlo, že je mohou odstřelovat.
nox®
tebi: Asi nepředpokládali, že budou mít koule na to přímo střílet na děti.

tebi:
Tak tohle je myslím definitivně vyléčilo z naivity. A vemte si, že v Mariupolu žije velká ruskojazyčná komunita, takže ten ruský šmejd co přikázal divadlo vybombardovat dobře věděl, že zabije i "svoje". Ale jak vidno, Putinovi a jeho generálům je všechno jedno, vraždění civilistů jim nedělá žádný problém, skoro bych řekl, že se v tom vyžívají.

pb®

Když mají koule na to bombardovat těhotně ženy a novorozeňata, před dětmi se nezastaví. A ještě budou tvrdit, že si divadlo vybombardoval Ukrajinec sám.

tebi
hodnocení

0x

Voják dezertér je chudák, nechce bojovat proti krajanům a domů nemůže. Tu se na něj budou dívat skrz prsty, ale lepší než zemřít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]