Taky mi to moc smysl nedává, jim nabízet azyl. Pro Trockého si tahle mstivá bolševická cháska došla až někam do Mexika. Pochybuju že bysme pro ně byli bezpečnou destinací.
I kdyby se našli takoví co odmítají bojovat, nikdy si nemůžeme být 100% jisti, že oddělíme zrno od plev. Otázka zní, jak moc jim pomůže azyl, když ruské složky půjdou po jejich rodinách. Podle posledních zpráv je mi jich čím dál méně líto.
tebi
Moc se mi nechce věřit, že by civilistům nenapadlo, že je mohou odstřelovat.
tebi: Tak tohle je myslím definitivně vyléčilo z naivity. A vemte si, že v Mariupolu žije velká ruskojazyčná komunita, takže ten ruský šmejd co přikázal divadlo vybombardovat dobře věděl, že zabije i "svoje". Ale jak vidno, Putinovi a jeho generálům je všechno jedno, vraždění civilistů jim nedělá žádný problém, skoro bych řekl, že se v tom vyžívají.
Když mají koule na to bombardovat těhotně ženy a novorozeňata, před dětmi se nezastaví. A ještě budou tvrdit, že si divadlo vybombardoval Ukrajinec sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.