Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

15.březen 1939

Od: juraja® odpovědí: 21 změna:

Zapnu TV - Nic. Zapnu PC - Nic*nevi*

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já to dopoledne slyšel několikrát v rádiu, i v televizi.

V PC hledám jiné věci.

hodnocení

1x

Přece si nebudeme připomínat, co nám provedli naši přátelé. To se teď nesmí. Raději si budeme sypat popel na hlavu zato, co po válce provedlo pár duševních chudáků Němcům při odsunu.

Přece si nebudeme připomínat, co nám provedli naši přátelé. ***Fašisti byli naši přátelé?

To se teď nesmí.***Kdo to zakázal?

prik

Jistě to myslel jinak. Co nám provedli předci našich přátel. A jistě geny těch fašistů v sobě nosí mnoho našich přátel.

007cz
Tentokrát s tebou musím souhlasit, příklade.
armadninoviny.cz/...

prik - ano, mohl jsem to trochu lépe napsat, ale myslel jsem to přesně tak, jak jste to napsal vy. A pro MIlana - ne, nikdo to nezakázal, jen se na to, kdo vyprovokoval 2. světovou, nějak zapomíná. Kolik jste viděl filmů natočených po roce 1989 o zabrání pohraničí potažmo ČR? A kolik o zlých Češích vyhánějících Němce po roce 1945? Ani jeden národ si nemá co vyčítat. A otázkou je, kde bylo víc sviní...

Jo a ještě dodatek - v okamžiku, kdy jsem odpovídal, Google nenašel žádný článek o této události z letošního roku. Docela smutné,ne?Jestli bylo něco v rádiu nepopírám, stanice, kterou poslouchám, nemá zpravodajství.

prik
16.03.22 08:48
15.březen 1939

hodnocení

1x
Ne ze bych chtel vypadat hloupe, ale ja jsem na to narazil az zde. Na novinkach jsem to nezaregistroval a to jsem se tam behem dne dival asi 3x. Jen sama ukrajina

sdfgsd
hodnocení

0x

Co první zaregistrovaná .com doména? Nebo Caesar zemřel 15. března? Nebo TGM se žení? Nebo začátek výstavby metra v Práglu. To se také dneska neslaví?

adasdf
hodnocení

0x

Kdyby jste si chtěl přečíst v PC irozhlas.cz/...

hodnocení

Děkuji.

Já projel několik stránek googlu(z heslem 15.března 1939) a všude články z roku 2020 nebo 2021

hodnocení

0x

Zapnu - nic. To jako ze Ti nejde elektrika?

Jinak pokud Ti jde o pripominku vyroci 15.3.39. tak o tom se dnes pise a mluvi dost. Staci nesnazit se vyvolat flame za kazdou cenu. To pak muzes vypadat i dost hloupe, kdyz na MO o tom maji nekolik clanku a vsude se dnes pokladaji vence.

To pak muzes vypadat i dost hloupe

že jste se strefil,...

Tak jsem zvědav kolik těch věnců dnes ve zprávách na ČT 1 uvidím,budu počítat.
hodnocení

Asi faktu budu vypadat hloupě, prosím co je MO?

hodnocení

Tak už vím, Ministerstvo obrany, no holt tam sem se nedíval no*hi*

hodnocení

0x
Taky žádná zmínka o výročí napadení Německem.Idnes,seznam , ČT ,ignorace toho datumu,jak to kontrastuje s 21.8.68.

hodnocení

0x

V neděli byl myslím na ČT1 pořad uváděný p. Čáslavským ( Hledání ztraceného času ) kde byly velmi zajímavé dobové snímky. Velmi poučné. Zejména ty davy hajlujících vítačů jako by byly paralelou s něčím o mnoho, mnoho novějším...

Ano, byli to vítači, hlavně Sudetští němci, co chtěli zabrání Čech.

Byla jich ale menšina..

prik

Jistě, menšina. Ale zásluhou těch co nás obětovali, se jim to povedlo

Copak o to, to že Chamberlain a jeho politika appeasementu vedla k tomu, že nás s Daladierem hodili přes palubu, to bych dokázal ještě pochopit. Ale to že si Angláni nechali do poslední libry zaplatit letadla a uniformy ve kterých naši letci v britských perutích bránili Británii, to mi hlava nebere.Jednou rukou je plácali po ramenou jak jim pomohli a druhou rukou už strkali Benešovi účet za náboje které při tom vystříleli. To je panečku Britská politika v praxi.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]