Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhadný telefonát z ciziny

Od: jaj* odpovědí: 3 změna:

Přeji dobrý den.

Ve středu mě zvonil mobil a neznámým číslem, ale po přijetí hovoru se ozývalo jen nesrozumitelné chrčení, tak jsem to vypnul. Přes noc jsem měl ze stejného čísla zmeškané 3 hovory a zjistil jsem, že je to volání z Francie. Potom mě to číslo volalo ještě jednou, ale to jsem již nepřijal. Číslo, které volalo: +33 602 305 821.

Večer se mě pokoušelo dovolat číslo z Itálie (+39), hovor jsem nepřijal a tato čísla z mobilu vymazal.

Dnes ráno mě oslovil soused, že se mu také někdo neznámý pokoušel dovolat z Francie, hovor nepřijal. Každý máme jiného mobilního operátora, naše telefonní čísla nejsou v žádném seznamu a v cizině nikoho neznáme.

Nevíte prosím, o co se může jednat? Máte někdo podobnou zkušenost?

Za odpovědi předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x

Mi taky,volal někdo z Francie, 2x. Podle mého názoru jsou to fejky. Já jsem to nezvedala, přestali otravovat.

hodnocení

0x

Dát na černou listinu, zablokovat ono číslo, tedy pokud Váš tlf umí, pkd ne tak dát k tomu třeba jméneo NEBRAT a když bude vyzvánět? nechat to být.

Tlf jsem zatím neměl ale e-mailů takovýchto (asi 100 adrs blokováno) chodí denně 3-6, nabídka na sex,na sázení na zápasy,že mi chce darovat 1,5milionu us dolar, nebo euro...

hodnocení

0x
Už to zase spustili. Mně zas volali z Británie. Jsou to organizované gangy ze Senegalu a podobných končin které nějakým záhadným způsobem vydělávají na přesměrování hovorů od bláznů co na taková čísla volají zpátky, nebo si nevšimnou předvolby z ciziny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]