Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den.
Ve středu mě zvonil mobil a neznámým číslem, ale po přijetí hovoru se ozývalo jen nesrozumitelné chrčení, tak jsem to vypnul. Přes noc jsem měl ze stejného čísla zmeškané 3 hovory a zjistil jsem, že je to volání z Francie. Potom mě to číslo volalo ještě jednou, ale to jsem již nepřijal. Číslo, které volalo: +33 602 305 821.
Večer se mě pokoušelo dovolat číslo z Itálie (+39), hovor jsem nepřijal a tato čísla z mobilu vymazal.
Dnes ráno mě oslovil soused, že se mu také někdo neznámý pokoušel dovolat z Francie, hovor nepřijal. Každý máme jiného mobilního operátora, naše telefonní čísla nejsou v žádném seznamu a v cizině nikoho neznáme.
Nevíte prosím, o co se může jednat? Máte někdo podobnou zkušenost?
Za odpovědi předem děkuji.
Dát na černou listinu, zablokovat ono číslo, tedy pokud Váš tlf umí, pkd ne tak dát k tomu třeba jméneo NEBRAT a když bude vyzvánět? nechat to být.
Tlf jsem zatím neměl ale e-mailů takovýchto (asi 100 adrs blokováno) chodí denně 3-6, nabídka na sex,na sázení na zápasy,že mi chce darovat 1,5milionu us dolar, nebo euro...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.