Nejste přihlášen/a.
Nazdar, mám takú ľahšiu otázku len tak zo zvedavosti. Na akých koncertoch ste boli? Pokúste sa napísať všetkých interpretov na ktorých ste boli. Za mňa
Kandráčovci-Bol som tam ako doprovod s kamarátom ktorý tam chcel ísť, dobré to bolo.
Kali+ peter pan-Len tak náhodou som išiel okolo a dali mi pásik tak som to už nechal tak. Bolo to na jednej akcii, zadarmo. Nič som od toho nečakal pretože takú hudbu nepočúvam, ale zabavil som sa, to hej.
Rybičky 48-Zábavný, energický koncert.
Horkže slíže-Veľakrát, vždy to bola veľká sranda.
Sabaton-Super, moja najobľúbenejšia kapela
Queenie-Revival kapely Queen, dosť dobrý koncert.
Michal David-to už bolo veeeeľmi dávno, ani si už nepamätám aké to bolo.
Dobrovolně na žádném. Jen kdysi dávno se školou na nějakém bezejmenném orchestru, kde jsme se strašně smáli kytaristovi. Nebyl to žádný Neal Schon, nýbrž jakýsi sedící geront se španělkou a nás rozsekával miniaturní verpánek, na kterém měl kytarista nohu kvůli opoře...nedaří se mně najít ilustrační foto. Pak jsme ještě navštívili kratší koncert sdružení Classic Jazz Collegium s Evou Svobodovou.
Na vejsce sem brigadnicil jako bednak, staveli sme koncerty pro vetsinu zahranicnich kapel v Praze a pak tam delali poradatele. Takze koncerty s vyplatou a kolikrat hned z "prvni rady". Bylo jich tolik, ze uz si na vsechny ani nevzpomenu. Z tech nejvetsich Rammstein, Sting, McCartny, Guns n roses, Metallica, Robbie Williams, AC/DC, Iron Maiden...fakt uz nevim. Kolikrat to bylo z jedne akce na druhou.
McCartneymu se ovsem z pohledu megalomanstvi nevyrovnalo nic. Behem dne pred koncertem najelo prez 70 kamionu, ktere sme vsechny museli vystehovat...krome klasickych aparatur, svetel atd. vse od kvetinovych vyzdob (tech bylo nekolik kamionu) , kuchyne asi v peti kamionech, obytne bunky s luxusnima kanapema, oblozene sametem, se zlatyma splachovatkama na hajzlikach, obrazama, nepreberne desitky beden plne obleceni. Jak pro Paula tak i pro kapelu... a nakonec tam nestravili snad ani par minut pred uplnym zacatkem koncertu a behem nej. Priletely tryskacem, limuzinou na koncert tesne pred zacatkem a byly zase pryc.
Dodneska si pamatuju, jak sme ty bily luxusni kanape umatlali od smiru, pac sme pred nima stehovali neco spinavyho
Hodně z vás se mi asi bude smát. Mám ráda hlavně country a folk. Ale nevadí mi ani pop.
Proto: viděla jsem naživo Waldu Matušku, byl opravdu kouzelný, Helenu Vondráčkovou, Evu Pilarovou, Věru Martinovou, Boba Frídla... Z kapel několikrát Plavce /Rangers/, Brontosaury, Nedvědy, Zelenáče, Fešáky, Wabiho Daňka a hlavně musím vyzvednout SPIRITUÁL KVINTET, který už nikdy v původní sestavě, bohužel, neuslyším. Lidi, to byla krása, že šel mráz po zádech.! Bez Oldy Ortinského a hlavně Dušana Vančury by to už stejně nikdy nebylo to pravé.
A protože jsem byla jedním z pořadatelů Svojšických festivalů /Slunovrat, Letorost/, měla jsem tu čest slyšet i další vynikající zpěváky či skupiny - I. Jahelku, Žalmany, Hoptropáky, Kameloty...omlouvám se těm, na které jsem zapomněla. Byly to nádherné chvíle. Jaga.
A pro jiné fanoušky - několikrát jsem byla i na koncertu Moravanky a Mistříňanky. A věřte nebo ne, třeba se i smějte, i to byl krásný zážitek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.