Nejste přihlášen/a.
Kdo topí plynem podporuje Putina
Vždyť tazatel má pravdu.
Já na protest proti Ruská federaci, jsem zahájil odvetnou akci.
Na svém plynovém sporáku od dnešního dne budu používat jen dva hořáky místo čtyřech.
Mrzí mě to že jsem byl přinucen až k takto drastickým opatřením... ale Rusko musí nést následky za své jednání.
A pokud se do 7 dnů Ruská federace nestáhne a neskončí, jsem připraven značně přitvrdit..
V úvahu připadá i moje razantní snížení spotřeby pohonných hmot..místo do 5km vzdáleného Kauflandu budu jezdit nakupovat jen do Lídlu. který se nachází ve vzdálenosti 1,5km od mého bydliště.
V neposlední řadě můžu i zvážit bojkot Ruských potravin a nápoju..Ruskou zmrzlinu nahradím naším Ledňáčkem a Stalinové slzy za naši starou dobrou Mysliveckou..
Budu doufat. že se Ukrajinsko-Ruské vztahy co nejdřív urovnají a já budu moct zase vrátit šestý díl Matriošky na na ten pátý... který jsem na protest sundal.
.
Nezapoměl, Bohužel to nedopadlo dobře,
Na radu jednoho slovenského politika, sem vyšrouboval dětem žárovky z lustru a lampiček.
A během 2 dnů, sem musel 3x navštívit pohotovost.
Děti - 1x zlomená ruka, 1x naražený palec u nohy
Manželka - Pohmožděné zápěstí
A já - Doufám že na levé oko budu do 14.ti dnů zas vidět
A není to naopak?
Nepodporuje Putin ty, kteří topí plynem?
A nepodporuje Putin ty, kteří jezdí na naftu a benzín?
A nepodporuje Putin ty, kteří mají elektřinu z atomových elektráren?
A nepodporuje Putin ty, kteří hnojí pole dusíkatými hnojivy?
Podle posledních zpráv , rusko zatrhlo vývoz hnojiv , pšenice atd . Stejně už i madarsko . My nejsme soběstačná země , tudíž vláda by měla se rychle probudit . U nás je teď hodně zatravněných polí . Ty by se měly zorat a set obilí a brambory . Nikdy bych nevěřil , že tohle budu psát . Ukrajina byla také největší vývozce obilí . Bude teď hodně velký cvrkot.
Jendad - proč by se měla probudit vláda kvůli zatravněným polím? Ta pole jsou soukromníků, nikoliv státní. Tak ať se probudí zemědělci. Dotovaní jsou, majetek mají. Je to jejich práce.
007cz, na novinkách asi před pěti dny. Hledejte něco jako "Ruské letadlo s jaderným palivem přistálo na Slovensku". To hledáte? Anebo tady. Pokud se tedy tomu webu dá věřit.
Aha, takže kdo topí ruským plynem, podporuje Putina. A kdo přijme ruské jaderné palivo, Putina nepodporuje. Tak nějak? Nerozumím tomu.
Áno,môžem to potvrdiť,že na Slovensko dorazilo lietadlo s jadrovým palivom z Ruska na základe výnimky. Je to vo všetkých denníkoch a boli o tom správy vo všetkých televíziach ako aj vyjadrenie ministra Sulíka a dokonca k nám už by mal prísť skvapalnený plyn v tankeri cez prístav v Chorvátsku. Len akosi nik nevraví,že vydrží len na týždeň a cenu tiež nik nevraví.
No, ahente - platit asi nechce nijak. Se zlatem tam nedojedou a platba na zablokovaný zahraniční účet je k čemu? Asi tak ..
Normálny obchod to bol s tým palivom. Každý štát,čo ma atomové elektrárne s ruským typom reaktora,musí nakupovať palivo od Ruska. Technologia výroby paliva je pravdepodobne tajná. Takže sú len dve možnosti,buď nakúpiť palivo v Rusku alebo odstaviť atomku. Už som čítal,že niekto pomýšľa nad alternatívou,no chcel by som vidieť toho idiota,čo by to chcel skúsiť s rizikom výletu do vesmíru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.