Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruská zmrzlina se bude jmenovat ukrajinská

Od: achjo odpovědí: 21 změna:

To není sranda, to pravil Prokop Volf, vedoucí divize zmrzliny, Bidfood. A můžeme pokračovat, ruské kolo už nebude ruské, ale ukrajinské a ruské vejce se bude jmenovat možná zase Henri vejce, jako v 70tých letech na Václávaku, dobře si na to pamatuju a můžete pokračovat sami. Černoušek na Kofile taky už nebude černý, ale modrý...ten svět je už fakt na hlavu. Putinovi rozhodně nefandím, ale tyhle bojovnící za svobodu, mě fakt vytáčí.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

6x

Momentální emociální průvan. Řekl bych, že takové reakce jsou přirozené, ač přehnané. Třeba to dopadne jako s covidem, na začátku se také pořádaly sbírky, všichni si pomáhali, řešilo se kdo kde co, o dva roky později si tu lidi přáli navzájem smrt proto, že jsou/nejsou očkovaní.

tabletka*
03.03.22 11:13

přesně

dominik007*
hodnocení

5x
Je mi to úplně jedno jak se jmenuje, když na ni budu mít chuť koupím si ji ať je třeba Uzbecká. Vždyť je to to stejné jako, když firmy vyvěšují ukrajinské vlajky. Je to prostě jen vyjádření postoje bidfoodu k situaci na Ukrajině.
Kam se hrabe na tu, co se prodavala za komousu,Prima to sidi
dominik007*
No tu já jsem bohužel o několik let nestihl ochutnat. Ale naše babička když si dává zmrzlinu/nanuk tak vždy ruskou neboli již Ukrajinskou.
max2
Ajo, velmi dobrou ruskou zmrzlinu ze smetany dela Tipafrost. Ale kupoval jsem to jen primo v jejich prodejne, pak jsem si koupil jinou v marketu, no to byl teda utrejcht.
Jinak Tipafrost dela pro Algidu a jine firmy, dle objednani.
dominik007*
Mně chutná ta z Kauflandu

hodnocení

2x
Mozek jako takový je orgán který nám všem z hlediska neurochemických reakcí funguje na stejném principu. Mozek matky se třemi dětmi, kterou těsně mine raketa agresora produkuje stejné množství dopaminu jako mozek někoho, kdo se z pohodlí gauče pozastavuje nad ruskou zmrzlinou. Lidstvo jednoduše stupidifikije.

hodnocení

1x
Neskutečná šaškárna
O zdravích myšlenkovích pochodech tvúrce tohoto nápadu mám velmi vážné pochybnosti
Třeba jen nechtějí mít nic společného s diktátorem páchájícím genocidu a válečné zločiny na civilistech. Tak jednoduché to je.
prik

Tak to bych přejmenoval Americké brambory

A co třeba taková "Německá bílá klobása." Není to už trošičku za hranou;)

Zdejši pátá kolona kremlu má evidentně svoje mindráčky.
prik

Možná lepší mindráčky než utéci z Bohnic

hodnocení

1x

A už neuvidím žádnou rusovlásku. Teď to bude ukrovláska nebo jinovláska?

hodnocení

1x

A jak k tomu přijdou chudáci brouci, kteří se až doposud pyšnili jménem RUS DOMÁCÍ? Budou si muset dát všichni předělat občanky, protože z nich najednou bude třeba fuják domácí či hnus domácí. *smich*

Je na tom zajímavé, že ten název RUS dostal právě takový nehezký a obtížný tvor. Proč ne třeba žádný pěkný motýl? Asi proto, že ti brouci lidem ty Rusáky něčím připomínali. /všechno sežerou, všude vlezou.../ Jaga.

tabletka*

rus domácí se nejmenuje podle rusů, ale podle barvy. Jo, hnusnej je, ale výjimečně jsou v tom rusáci nevinně.

hodnocení

0x

Ach jo, a tak sem jí měl rád*sok*

No nic, teď už jen čekám nálet dobros*rů.*mir*

hodnocení

0x

Henry a ruské vejce není totéž. Vím to, protože když jsem před padesáti léty pracovala v hotelové kavárně, měli jsme v nabídce obě. Liší se použitím surovin.

doplněno 03.03.22 11:03:

henri

achjo
hodnocení

Možná to bylo tak ve vaší kavárně před padesáti lety. Když jsem si já to vejce kupovalo někdy před 50lety na Václáváku, bylo jen Henri (s měkkým i bylo psáno) a neviděla jsem v tom žádný rozdíl, ale vím že ruské vejce v té době neměli.

prik
hodnocení

0x

Ani ta Ruská není to co bývalo. Snad byla i dovážená. Teď se dělá kdoví kde, takže nezájem. A Ukrajinskou, už vůbec ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]