Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest nohou

Od: polly* odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer mam dotaz , je mi 16, kdyz chodim nekde po měste dele nez 2 hodiny treba i s menší přestávkou , strasne me bolej nohy q jsou ryychle unaveny , dnes jsem se asi 5 hodin pohybovala po městě a přestávky a pak sla na hodinu orientalnich tancu boli me nohy natolik ze z toho nemůžu usnout :( je to pouze spatnou fyzickou nebo v tom muž e byt i naka nemoc? Mates tim někdo skusenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Jako první bych zkontroloval boty zda mají dostatečnou klendbu.
doplněno 03.09.13 03:00: žabky? celý den? no nevím.
polly*
hodnocení

Mela jsem ze zdravotní neco jako zabky s vyvyseninou prave pro klembu a byli prave prijemne dobre se v nich chodilo ale nohyyl bolely stejne

hodnocení

0x

Dvě hodiny chůze, dle mě není úplně málo. Také záleží, jestli jsi tělu naložila takovou procházku + tance jednorázově nebo jestli je na nějaký pohyb zvyklé. Na takovéto chození, by byla vhodná spíš nějaká sportovní obuv, kde bude noha zpevěná a podrážka bude tlumit rázy ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]