Nejste přihlášen/a.
Přišla Vám nová zpráva
Doručená pošta
Spechato.cz so 26. 2. 23:15 (před 15 hodinami)
Vážený uživateli, byla Vám zaslána zpráva ohledně inzerátu dětská patrová postel. Znění zprávy: ahoj Je tato položka stále k dispozici na prodej? Pokud ano,
Hanna Csikova 8:25 (před 6 hodinami)
dobry den, ano postel je stale na prodej.cena s rostem ( bez matrace) 4500,- puvodni cena 7000,- v pripade zajmu ci dotazu na tel. 605704733 nebo (pouze sms ) 7
Karl Alexandra
8:30 (před 5 hodinami)
komu: mně
OK. mám o zboží opravdu zájem.
Žiji v Americe a po potvrzení platby zajistím vyzvednutí zboží
prostřednictvím přepravní společnosti a nyní zaplatím celkovou částku
za zboží bankovním převodem.
nyní chci, abyste se mi vrátili s níže požadovanými údaji potřebnými
pro platbu celkové částky na váš účet:
Jméno majitele účtu
Číslo účtu
Jméno banky
Iban
Telefon
Adresa
Město
poštovní směrovací číslo
Celková částka položky.
Nyní čekám na vaši rychlou odpověď.
S pozdravem,
paní Karl Alexandra.
Vezměte si to z druhé strany. Sháněla byste pro své děcko postýlku. Opravdu byste si objednala starší opotřebovanou postýlku z USA? I kdybyste neměla peníze na novou, myslím, že tu použitou byste si sehnala zase jen u nás v Česku.
Není to normální, nevěřila bych tomu. Bude v tom nějaká číhošť. Jaga.
Uvažujte jenom chvíli. Proč by si někdo z USA, kde mají takový sortiment zboží, o jakém se Vám ani nezdálo, kupoval nějakou opotřebovanou postel v Čechách a platil za transport? To přece nemůžete myslet vážně!
A kolikpak zájemců máte z Čech? Asi moc ne, a to věříte, že by nějaká stará postýlka zajímala Američana?
Jasné, že podvod. Nereagujte.
Prodávala jsem koloběžku a také mi přišla zpráva od zájemkyně z ciziny.
Opravdu budete posílat postel, balík jako hrom, do ciziny?
Jednejte tady s naším člověkem, ušetříte si dost starostí.
Myslíte, že dotyční nemají ve svém státě prodejny s nábytkem?
Nedávejte nikam číslo účtu, zvláště, když to není Váš účet.
ano, prodavam detskou postel,ale jelikoz nemam vlastni ucet tak pouzivam me matky. Proto se chci radeji poradit, nez odeslu udaje. Dekuji za Vas nazor
Take se mi na tom neco nelibi, ale konkretne problem nevidim. Vaham, protoze se snazim postel prodat
A to si jako myslíte, že bude někdo z USA kupovat postel z Česka? Podvod jako Brno, vůbec na něj nereagujte, než se necháte zlomit a okrást.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.