Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se obnovi Ukrajina?

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:
Pokud ovsem ten silenec nezajde dal a nepouzije jaderne zbrane. Mesta jsou rozbita, ekonomika narusena, mnoho lidi zemi opustila, je mu jich lito, vubec si neumim predstavit situaci s jednim kufrem a nevedet kde skoncim,

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x
Nemyslím, že by měl zájem o použití jaderného arzenálu. Tím by rozpoutal celosvětový konflikt proti sobě a navíc zamořil blízké okolí. Ve hře je spíše termobarická zbraň a i tak je demolice Ukrajiny spíše nežádoucí.

No ale právě ta nová zbraň, o které píšete, jsem četla, že je snad ještě horší než ta, než co použili američané. Sice prý nezamoří půdu, a území prý může být v krátké době zase zalidněno, ale je naprosto vyloučeno, že by ten útok přežilo cokoliv živého. A když jsem četla jak to funguje, měla jsem doslova "husí kůži". Já nechápu, jak mohou lidé vyvíjet tak příšerné zbraně.

"Je třeba zabít Putina".

nox®
To ano, ale stále tu není důvod, proč by měl chtít Putin takto Ukrajinu zdevastovat. Samozřejmě do hlavy mu nikdo nevidí a jediný důvod by byl konečný a to msta za neúspěch. Podle aktuální situace je ale zjevné, že Rusko nemá na to rozpoutat válku s celou Evropou a s celým světem.
ekonom
jen se chrastí jadernými zbraněmi. Rusko nemá ájem na demolicích, to spíše druhá strana. A idi…. posílají Ukrajině zbraně! Děs!
ps: všichni pod 30 let, sežeňte si preventivně jodové tablety… kdyby něco
kalkulacka

Názor kalkulačky

6 dní války a rusové zvládly dobít jen 10-11% Ukrajiny (nepočítám-li Krym a ty dvě sep. republiky). To máme 100/11*6...No teda měsíc a půl. Za předpokladu, že Kyjev padne a Urkajinci neztratí motivaci k pokračování nebo Kyjev dobudou až naposledy.

boomer
hodnocení

0x

Zaujal mě názor Karla Kovandy, bývalého českého velvyslance u NATO. Podle něj chce Putin rozdělit Ukrajinu na dvě části dle Dněpru. Levý břeh (čili východní část Ukrajiny) chce úplně začlenit do Ruska, pravý břeh ponechat oficiálně samostatný s loutkovou vládou. Těžko říct. Také by se mohl pokusit propojit Rusko do Podněstří, možná až do dunajské delty (k Lipovanům). Byla by to pořádná ironie osudu, kdyby starověrce tímto způsobem dostihla jejich pravlast.

ekonom
Je to tak. Ten východ stejně patřil k Rusům. Kovanda má obecně dobré postřehy. To co předvádí Ukrajina posledních 30 let je totiž k pláči. Proč odtamtud nejen inteligence 30 let prchá? Korupce, bída…
liska5

Inteligence a pracanti prchají i z Ruska.

Na Ukrajinu se cpali Rusové už za carských dob.

hodnocení

0x
Nepreskakoval bych udalosti. Jeste tady mame fialu, který každý den basni o tom, ze jsme ve na prahu valky. Adi uz se nemuze dockat, az nafasuje plnou polni nebo nevim o co mu jde

hodnocení

0x

proč nejsou všechna témata k ukrajině uzavřena? Proč jen jedno, na které jsem zatím narazil? Admin by aspoň mohl uvést důvod. No, to mě spíše zablokuje

hodnocení

0x

Dokud bude Putin věřit, že Ukrajinu obsadí, tak moc ničit nebude, protože si je vědom, že až dosadí loutkovou vládu, bude muset značnou část opravovat z ruských zdrojů. Jakmile mu ta válka začne přerůstat přes hlavu, tak možná začne ničit jako Němci Varšavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]