Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pomáhají Ukrajině země blízkého východu

Od: kamilcik odpovědí: 9 změna:
Všude se mluví o pomoci z celého světa pro Úkrajinu,ale mne by zajímalo jaký vliv a pomoc je ze strany nejbohatších zemí blízkého východu? Mám na mysli SAE,Katar,Kuwait snaží se též a soucítí s Úkrajinou nebo myslí jenom šejkové sami na sebe?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

boomer
hodnocení

2x

Ropné emiráty zásadně nikomu nepomáhají. Vynakládají jen značné prostředky na šíření islámu v Evropě, ale toť vše. Zvysoka močí i na své palestinské soukmenovce, natožpak Ukrajince.

tomaso
hodnocení

1x
Máš pocit, že je tady na poradne nějaký mluvčí těchto zemí? Proč se nezeptal přímo těch zemi?
jardaaa

A co ta vaše uklízečka z Ukrajiny?

tomaso
Neříkala mi, ze by ji nějaký šejk něco poslal.
sona*
hodnocení

Mohli by jim alespoň nějakou humanitární pomoc a zdravotnické potřeby poslat když jsou tak bohatí šejkové
hujer

Sona, dovol otazku zcela mimo tema, ty posilas humanitarni pomoc mravencum anebo potkanum?

ps: proc lide rikaji, co by jini meli delat? Proc lide? nejdou a neudelaji to sami? Huh!

007cz
Hujere jardo, nechceš už jít do prdele?
prik

Určitě se tam potkáte

K čemu jsou takové odpovědi? Ani neodlehčí diskuzi ani se jim nedá zasmát...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]