Straší nás většinou špatné svědomí... Mařenka mně předběhla.
a myslím si, že některá vyjádření tu zavánějí srandičkami, které by se mohly tazatele dotknout...
marenka*
Hejkale, díky za uznání.. Na druhou stranu můžu říct, že jsem znala paní, která měla v obýváku ve stěně nebožtíky tři. Neznala jsem je, nikdy jsem jim nic neudělala a v tom obýváku mi opravdu nebylo lehko. Divná úzkost.
To máte všichni pravdu, ale janoureček jak vidno, si tam tu urnu nedal sám, ze své vůle. Docela chápu paní, která je stará a opustil jí manžel, s kterým strávila celý život v lásce a porozumění. Pak má dědečka doma, v urně, povídá si s ním, má u urny kytičku a občas mu zapálí svíčku. A je jí dobře, protože má dědečka pořád u sebe. Doopravdy tohle umím pochopit a nejde takové paní říct, hele ta urna je nechutná, patří na hřbitov tak dědu vyhodíme.
Nekdo na hrbitov vyhazuje, jiny zase uklada. Je to o pristupu.
Kazdopadne v hrnci je minimalne pulka popela z papundeklovy rakve a to uz pak Ti takhle namixovani neboztici stejne moc ucinne straseni nemaji. Takze bych se nebal...
marenka*
Axusi, zvolila jsem dost nevhodné slovo- vyhodit, ale starý člověk by to tak mohl brát. Oni nevidí v urně popel, ale svého milého.
NO ... pokud máte urnu s bývalým zlým šéfem, tak by strašit mohl. Pokud tam máte někoho koho jste milovali, tak vás spíše bude chodit laskyplně hlídat ... nemyslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.