Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrtvej v urně

Od: janourecek* odpovědí: 16 změna:

Máme doma urnu, může nebožtík strašit?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Proč ne? Času na to má dost!

marenka*
hodnocení

0x

Může, ale jenom ty, kteří mu něco v životě ošlivého provedli. Dokud neodčiní zlo dobrem.;)

raduz*
hodnocení

0x

Kdyz na nej budete hodni a povidat si s nim, aby se nenudil, tak ne:)

hodnocení

0x

Straší nás většinou špatné svědomí... Mařenka mně předběhla.

a myslím si, že některá vyjádření tu zavánějí srandičkami, které by se mohly tazatele dotknout...

marenka*

Hejkale, díky za uznání.. Na druhou stranu můžu říct, že jsem znala paní, která měla v obýváku ve stěně nebožtíky tři. Neznala jsem je, nikdy jsem jim nic neudělala a v tom obýváku mi opravdu nebylo lehko. Divná úzkost.

8976*
hodnocení

0x

auto má být v garáží, koza v chlívku,nebožtík na hřbitově...toť asi vše...

8976 *palec**palec**palec*, přesně tak!.!.!

hablina*
hodnocení

0x

Nemůže. Strašidla neexistují.

lidus*
hodnocení

0x

Můj byt není hřbitov a tam urna patří. Na strašidla nevěřím, snad máte špatné svědomí a pak se bojíte. Ale kdo ví? Možné je všechno.

marenka*
hodnocení

0x

To máte všichni pravdu, ale janoureček jak vidno, si tam tu urnu nedal sám, ze své vůle. Docela chápu paní, která je stará a opustil jí manžel, s kterým strávila celý život v lásce a porozumění. Pak má dědečka doma, v urně, povídá si s ním, má u urny kytičku a občas mu zapálí svíčku. A je jí dobře, protože má dědečka pořád u sebe. Doopravdy tohle umím pochopit a nejde takové paní říct, hele ta urna je nechutná, patří na hřbitov tak dědu vyhodíme.

Nekdo na hrbitov vyhazuje, jiny zase uklada. Je to o pristupu.

Kazdopadne v hrnci je minimalne pulka popela z papundeklovy rakve a to uz pak Ti takhle namixovani neboztici stejne moc ucinne straseni nemaji. Takze bych se nebal...

marenka*

Axusi, zvolila jsem dost nevhodné slovo- vyhodit, ale starý člověk by to tak mohl brát. Oni nevidí v urně popel, ale svého milého.

fidonet*
hodnocení

0x

NO ... pokud máte urnu s bývalým zlým šéfem, tak by strašit mohl. Pokud tam máte někoho koho jste milovali, tak vás spíše bude chodit laskyplně hlídat ... nemyslíte?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Před rokem si byla babička pro urnu s dědou. Dala ho do tašky, šla s ním na besídku vnučkám do školky, šla s ním do hospody a pak pěkně na hřbitov.

Můj táta si ještě dělal srandu, jestli tu urnu otočila písmenkama k protejšímu kopci, kde děda bydlel, aby "viděl" domů :-D

hodnocení

0x

Máme v domě pamětníka první světové i s jeho kufrem. Jak se zdá, je spokojen. :)

Mrtvej v urně

*ee*jejda...tak to bych asi doma nechtěla...:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]